2777
2789
عنوان

پدرم به ناپدریم حسودی می‌کنه

1503 بازدید | 83 پست

پدرم هروقت میاد خونه من بدون زنش، میاد همش درباره زندگی مادرم سوال میپرسه از وقتی ک یادمه دقیقا همش هی دربارش سوال میپرسه بعد هی میاد میگه مادرت برا شوهرش جشن تولد گرفته استوریش کرده چه معنی میده چرا ازین کارا می‌کنه😐😐😐واقعا من نمی‌فهمم چرا مردا اینجوری ان همین پدر من زندگی منو مادرمو سیاه کرد با بی علاقگیش ب مادرم با طلاق دادن مادرم منو آواره کرد هزارتا بلا سرم اومد الان هی از زندگی مادرمو شوهرش حرف میزنع 

نمیدونید چقد دلم پره نمیدونید 

به عنوان یه بچه طلاق می‌خوام به همه پدر مادرایی که طلاق گرفتن یا میخوان بگیرن بگم آخه بی انصافا چرا وقتی بچه ساختین خوش بودین الان ناخوشین؟ چرا فکر نمیکنید اون بچه به خونش به وسایل خونه به بودن بین پدرو مادرش عادت کرده چرا یه بچه رو آواره میکنید 😭 هنوزم زخمی ک خوردم از طلاق پدرو مادرم رو دلم هست هیچوقت هم پدرمو بابتش نمیبخشم هیچوقت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابات خاله زنکه با عرض پوزش

چی بگم والا اصلا ب اون چه ربطی داره مادر بیچاره من چکار میکنه

به عنوان یه بچه طلاق می‌خوام به همه پدر مادرایی که طلاق گرفتن یا میخوان بگیرن بگم آخه بی انصافا چرا وقتی بچه ساختین خوش بودین الان ناخوشین؟ چرا فکر نمیکنید اون بچه به خونش به وسایل خونه به بودن بین پدرو مادرش عادت کرده چرا یه بچه رو آواره میکنید 😭 هنوزم زخمی ک خوردم از طلاق پدرو مادرم رو دلم هست هیچوقت هم پدرمو بابتش نمیبخشم هیچوقت 

من باشم باهاش قطع ارتباط میکنم کسی ک باعث میشه آرامشم رو ازم بگیره میزارمش کنار

نمیتونم بخدا همین بابام ولم کرد رفت زن گرفت اما من دست خودم نیست دلم نمیاد ی اخم بش بکنم اما از ته دلم هنوزم ازش خشمگینم 

بعد شوهرمم خیلی دوسش داره و بهش احترام میزاره اینم شوهرمو دوس داره نمیتونم ارتباطو قطع کنم

نمیتونم بخدا همین بابام ولم کرد رفت زن گرفت اما من دست خودم نیست دلم نمیاد ی اخم بش بکنم اما از ته د ...

پس هر وقت حرف مادر تو زد بحث رو عوض کن یا بگو من ازش نمیپرسم زندگی خودشه ب من مربوط نیست و خلاص

خوشا جانی که جانانش تو باشی💞k💘