2777
2789
عنوان

شقاق

385 بازدید | 32 پست

کسایی که تجربه دارن لطفا بگن خدا خیرتون بده واقعا استرس دارم

برای شقاق بهم پماد دیلتیازم داده که میگن خوب میکنه اما من فکر میکنم با پماد و دارو خوب بشم بازم عود میکنه کسی هست یبار پماد بزنه یا دارو بخوره تا چند سال عود نکرده باشه؟

تاداونجایی که اطراف نردیکم دیدم همیشه شکایت میکنن من خودم بواسیر دارم کامل خوب نشدم

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم خودتون عمل کردین ؟

نه عمل نکردم چون کسی نیست پیشم باشه ممبتونم با دوتا بچه به خونه و زندگی برسم

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

سلام دوستان

درست پارسال اینموقع من بخاطر یبوست شدیدی که گرفتم شقاق مزمن دوباره عود کرد و درد وحشتناک

دکتر رفتم نه ملین داد و نه آنتی بیوتیک و گفت مراعات کن خوب میشی!

یک ماه بعد با درد وحشتناااااک که نه میتونستم بشینم و نه حتی بخوابم پیش یه دکتر معروف رفتم و گفت زخم عمیق شده و عفونت کرده و ۳ هفته درمان با آنتی بیوتیک و ملین داد کمی بهتر شدم اما باز دردهای شدید داشتم

گفتم یا عمل میکنم یا میمیرم

و رفتم اتاق عمل که ای کاش پام میشکست و نمیرفتم

زخم رو دکتر برداشت و جاش اسکار زخم تشکیل شد و حالا یکسال ازون عمل لعنتی میگذره و اسکار زخم نه فقط با یبوست حتی با کار زیاد و یا نشستن طولانی سر باز میکنه

هر جا هر کی رو ببینم میگم لطفااااااااا خواهشااااا به مقعد دست نزنید که اول بدبختیه، لعنت خدا بر تبلیغات دروغی لیزیک و عمل که گول میزنن و چون یه عمل سرپایی و راحته براشون میتونن خوب از ملت پول بچاپن 

به ظاهر اولش خوب میشید ولی اون زخم که باید خودش خوب بشه با دستکاری میشه یه زخم ناسور که وقتی بسته بشه دیگه مثل بافت قبل قدرت کشسانی در برابر هییییچ فشاری رو نداره و با کوچکترین کشسانی، اون بافت ناسور از هم گسیخته میشه

عزیزان عمل نکنین و فقط مراقب یبوست باشبن

هر جا هر کی رو ببینم میگم لطفااااااااا خواهشااااا به مقعد دست نزنید که اول بدبختیه، لعنت خدا بر تبلی ...

منم  همین نظراتو خوندم عمل نمیکنم.ولی واقعا اذیت کنندست.حتی یه روزم شکمم کار نکنه برمیگرده.گرفتارم چن ساله.مدام پماد استفاده میکنم.میترسم بی اختیاری بگیرم.

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           

سلام عزیزم، بستگی به این داره که شما چه مدته که شقاق دارید؟ اگه در حد یه ماهه با دارو ممکنه خوب شه ولی اگه مثلا ۶ ماه یا بیشتر هست دیگه بیماری مزمن شده و با رعایت نکردن رژیم غذایی عود خواهد کرد، من چندین سال مشکل شقاق داشتم و اواخر که عود میکرد دیر خوب میشد و‌زود به زود عود میکرد، دیگه دردش برام قابل تحمل نبود و عمل کردم به روش سنتی در بیمارستان عرفان نیایش تهران به دست دکتر محسن تولیت کاشانی، الان بیش از دو سال گذشته و کاملا خوب شدم

هرچه قدر دعاش کنم کمه منو نجات داد

ممنونم خودتون عمل کردین ؟

عزیزم من چند ساله گرفتارشم.پماد رکتال و دیلتیازم استفاده میکنم.یه مدت خوبه دوباره با یه روز کارنکردن شکم برمیگرده.تمام فکر و ذکرم شده چی بخورم چی نخورم

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!