2777
2789
عنوان

عشق یا کنکور

1168 بازدید | 118 پست

سلام. ببخشید اینجا تایپیک میذارم چون جای دیگه ای ندارم برا دردودل کردن. من حدود ۲۹ سالمه فوق لیسانس شیمی دارم معلم شیمی بودم تو شهرخودمون البته رسمی نه .کارمم خوب بود . تا اینکه وسوسه شدم تا برا کنکور بخونم از تابستون ۴۰۳ شروع کردم کم کم چون همزمان سر کار میرفتم و استپ هم کار میکردم خیلی کم میخوندم یه رل هم داشتم که سالها عاشق هم بودیم و هردو اولین رل هم بودیم ایشون دانشجو بود و خانواده هامونم میدونستن چون فامیل بودیم و قرار بود بعد دانشگاهش کارای عقدو انجام بدیم چون شهر دیگه بود دانشگاهش.ایشون خیلیییییی با کنکور خوندن من مخالف بودن میگفت باید بین منو درس یکیو انتخاب کنی براچیته آخه و از این حرفا. ولی من کم کم میخوندم و چون سرکارم میرفتم خیلی وقت نمیکردم بیام داخل گوشی فقط آخر هفته ها که میومد حضوری همو میدیدیم . بهش میگفتم من طول روز وقت نمیکنم شبا بهم پیام بدیم . فقط یه سال بخاطر من صبر کن که پزشکی قبول شم یه عمر حالشو ببریم میگفت من میدونم تو قبول نمیشی بیخودی وقت تلف میکنی . ما قبلش عادت داشتیم شبا تا خود صبح چت کنیم ولی بهش گفتم بیا فقط روزی دو سه ساعت چت کنیم چون من صبحا زود پامیشم درس میخونم بیخوابی داغونم میکنه ولی شروع میکرد بحث کردن که تو منو به درس و کار ترجیح میدی در حالیکه من فقط خواستم یه سال صبر کنه که یه عمر خودمونو ببندیم

در نهایت کم کم سرد شد ولی کات نکرده بودیم که رفت با یکی از همکلاسی هاش رل زد که پسره از خودش کوچکتره و فقط سر زبون داره نه شغل داره نه هیچی. بهم گف اون برعکس تو بهم توجه میکنه درحالی ک من قبل اینکه واسه کنکور بخونم همه کار براش میکردم فقط خواستم یه سال برام صبر کنه همین. در نهایت من تراز کنکورم شد ۱۰۶۰۰ و معدلم ۱۹.۵۷ و پزشکی میارم ولی خیلی پشیمونم که عشقمو از دست دادم. بنظرتون ارزششو داشت؟؟؟

‌‌  'وَ طُ قَ‍‌شَ‍‌نْ‍‌گٰ تَ‍‌ری‍‌نٰ اِن‍‌تِ‍‌خٰ‍‌ابِ قَ‍‌لّ‍‌بِ مَ‍‌ن‍‌ی🫀✨️.! ‌️   

چرا عشقو با کنکور مقایسه میکنی 

یعنی کنکور انقد بی ارزش شده با هر چیزی مقایسه شع؟😐

اگر جدت برات مهمه لایک نکن):منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ارزششو داره ولی چرا اینقدر دیر شروع کردی تو۲۹سالگی 

من خودم ب عشق و اینجور چیزا اعتقاد ندارم برا همین میگم 

از نظرت کجا رود؟! ور برود تو همرهی رفت و رها نمیکنی ،آمد و ره نمیدهی... تورک قیزی " INTJ "

تو کار اشتباهی انجام ندادی وظیفه اون بود ک تو رو درک کنه و حمایتت کنه . در کمترین حالت حداقل نباید میرفت با پسر دیگه ای 

به مسیرت ادامه بده تو ادامه راه قطعا با افراد بهتری اشنا میشی که قدرتو بدونن

تبریک میگم بهتون....موفق باشینالان خوشحالین؟اگه خوشحالین پس درست انتخاب کردین

ممنونم زنده باشید. هم خوشحالم هم ناراحت هم عذاب وجدان  دارم . نمیدونم

‌‌  'وَ طُ قَ‍‌شَ‍‌نْ‍‌گٰ تَ‍‌ری‍‌نٰ اِن‍‌تِ‍‌خٰ‍‌ابِ قَ‍‌لّ‍‌بِ مَ‍‌ن‍‌ی🫀✨️.! ‌️   

تو اونو از دست ندادی اون تو رو از دست داده ، و از همه مهمتر از دستش راحت شدی کسی که قصد پرواز کردن رو داره باید حمایت کرد نه زد و پرهاش رو شکوند با اون اگه ادامه می دادی تو زندگی به جایی نمی‌رسیدی شک نکن بگرد کسی که لیاقتت رو داره و تو زندگی باعث پیشرفت همدیگه می شید رو پیدا کن و.....