2777
2789
عنوان

دعوا ناموسی

328 بازدید | 9 پست

لطفا بخونید

بنده ی دعوا ناموسی برام پیش اومده،قضیه ا این قراره که پسر خاله من با برادر کوچکم ک ۱۰ ،۱۱ سالشون دعواشون میشه

شوهر خالم میاد برادر کوچک منو کتک میزنه،بعد مادرم وارد عمل میشه ک چرا بچه منو زدیو این حرفا

در ادامه بحثشون میشه شوهر خالم رو مادرم دست بلند میکنه،اونم ن یبار چندبااار

مادرم همون تایم زنگ میزنه ۱۱۰ میانو ی صورت جلسه ای مینویسن،ک مثلا مادرم ا راه قانونی این بی ناموسو ادب کنه

بعد اینکه فهمیدم چیشده خاستم برم بالا سرش مادرم گف ن دوباره اونم شکایت میکنه باید بریم پی دادگاه اینا

ولی غرورو غیرته من  اجازه نمیده سکوت کنم هرطور شده میخام زهرمو بریزم

جوشکار درب پنجرس،مغازشم بلدم،منتها دوربینه اونجا

ادرس خونشم دارم،خونش دوربین نداره البته

میخاستم کمک بگیرم ا اونایی ک بلدن تجربه دارن راهنماییم کنن بگین چجوری برم بالا سر این بی ناموس که ک اگه شکایتم کرد نتونه اثبات کنه هیچوره تو دادگاه چون اگه گیر بیوفتم دیه زیادی برام بریده میشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

می فهمم چقدر عصبانی هستید ولی بهتره تو این وضعیت کار عجولانه ای نکنید و برای خودتون دردسر درست نکنید

چوب خدا صدا نداره ، مطمئن باشین تاوان کارشو میده 

یک روز تمام راههایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخترین قصه دنیاست...💔

تا بعد دادگاه صبر کن اگه حقتونو نتونستین بگیرن اونوقت راه زیاده خیلی زیاد 

صم بکم عمی فهم لا یرجعون توجیه حماقت است. تضعیف جنایت است. تکمیل رسالت است. کتاب 356 روز در صحبت قران از استاد الهی قمشه ای

میفهممت اما واقعا تهش هیچی نیست!! الانم ماه حروم هست و دردسر قضایی و ...

ازون فضا دور باش، آروم آروم خشمت فروکش میکنه...

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانمها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.