2777
2789
عنوان

تخم شپش ها

145 بازدید | 11 پست

خانما یکی دوروز هست ک سرم میخوارید الان بیشتر شده بعد دادم مامانم همشو کشید ولی یه چند تایی هم مونده امشب میخوام برم حموم شامپو و نرم کننده بزنم ولی خب شونه اش تو خونه ندارم اینجام که نیست بخرم باید تا فردا صبر کنم بابام داره میشه بردارم بعد که از حموم اومدم با اب داغ بشورم بزارم سر جاش یا ممکنه اونم مبتلا شه ؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یدونه نخ در گونی برنجو نفت بزن بهش بپیچون دور دندونه های شونه پلاستیکی که ردیفین همونو چند بار بکش ب ...

واقعاً 

. طرز خودکشی در هرکس ،منحصر به خودشه...!یکی ، دیگه شیک ، نمی پوشه...یکی ، دیگه آرزویی نمی کنه...یکی دیگه به تحصیل ادامه نمی ده...یکی دیگه به خودش نمی رسه...یکی مدام ترانه های غمگین گوش می ده...یکی دیگه از خودش ، عکس یادگاری نمی گیره...!یکی محبت نمی کنه...یکی دیگه محبت نمی پذیره ...!و...اینگونه است که اکثر آدم ها در ۲۰ سالگی می میرند و در ۸۰ سالگی دفن می شوند...!🖤 برای عاقبت بخیری بچه هام وپدرومادرم وسلامتیشون وحاجت دلم دوست داشتی صلوات بفرست ممنون دوست خوبم ❤️❤️❤️

فرقی هم میکنه؟ ممنون

نه

ولی نگا موهاتو چهار قسمت کن

از بالا ک شونه میزنی

همون دسته مو رو از زیرش هم شونه بزن که هرچی هست بیاد بیرون

سس مایونز بخر بزن موهات سرتو با سلفن محکم بکش بزار بمونه ی شب تا صب

تخم ها خفه میشن شپش ها هم میمیرن

منم درگیر بودم حسابی ی مدت

تخم ها چطورین؟

میگن فشار بدی میترکن اره؟

https://t.me/FaalHoosh_bot?start=7906571814