2777
2789
عنوان

زگیل حتما از رابطه نمیاد که اه

525 بازدید | 45 پست

کنار ناخن شستم زگیل زده بعد من چندبار با ناخنگیر کندم خون اوفتاد شدید ولی از ته نتونستم بکنم 😭😭😭امروز تو مغازه بودم یه خانم دستمو دید گفت اااااا زگیل داره انگشتت مطمینی شوهرت خیانت نمیکنه 😭😭😭

اه اعصابمو بهم ریخت اومدم خونه از ته با ناخنگیر تیغ زدمش خون اومد خیلی بد فواره زد خون 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ولی باز مطمینم که در میاد 

باید برم بسوزونمش 😔😔😔چون پاهامم میخچه زگیل باهم در اومده بود 

دکتر میگفت که از سیستم ایمنی پایین میاد این زگیل 😭

از خیلی چیزا میاد 

شوهرمم توی صورتش توی ریشش که شیو میکنه در اورده بود که سوزوند ولی بازم در اورده 😭من دردمو به کی بگم میترسم بچه هامم بگیرن زگیلی شدیم رفت 😭😭😭خدایا 

بیمارستانم میگه کرایو کرایو 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون زگیل تناسلی

با زگیل روی دست و پا فرق داره

کاش میدونستی همون موقع می زدی تو دهن اون خانومه 

من بودم و خلوت منو... ترانه های داریوش... تا زمستون ۹۲ که یکی اومد که نفس می کشید تو هوای داریوش💕 شدیم هم قدم، هم دل و هم صدای هم تو ترانه " شام مهتاب"🍁 باتو...باتو اگه باشم وحشت از مردن ندارم.لحظه هام پر میشه از تو وقت غم خوردن ندارم💑 کنار هم آرامش امروزمونو ساختیم،  تو خوشی و ناخوشی کنار هم بودیم، حالا امروز هر دومون باور داریم که هزار برابر از روزای اول عاشق تریم... خدایا ازت ممنونم که هوای دل عاشقمونو داری🙏

وای اون چه بیسوادی بوده تفاوتش با زگیل تناسلی رو نمیدونسته

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

2790
2778
2791
2779
2792