2777
2789
عنوان

اب روان برای انداختن دعا و طلسم

375 بازدید | 15 پست

دعا و طلسم تو خونه پیدا کردم ، گفتن تو آب روان بنداز بره تو ورامین و نزدیک های تهران آب روان هست که بشه انداخت و کسی بهش دست پیدا نکنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو اب روون بنداز

ادرار اینا روشون نکنی دچار دردسرشی

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

تو اب روون بندازادرار اینا روشون نکنی دچار دردسرشی

آب روان بندازم ، چند تا هم هست یکی هم نیست هفت هشتایی هست از هر جای خونه پیدا شده بازسازی داشتیم پیدا شده ، تو پلاستیک بندازم ، بعد بندازم تو کانال آب یا رودی جواب میده ؟ 

تو کانال آب بندازم میشه یا فقط باید رود باشه ؟

رود یا کانال فکر نکنم فرقی باشه

تو رود بنداز محض احتیاط دنبالش برو تا خارج شهر که رسیدی ولش کن بره

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💖💖💖

آب روان بندازم ، چند تا هم هست یکی هم نیست هفت هشتایی هست از هر جای خونه پیدا شده بازسازی داشتیم پید ...

تو پلاستیک نزار

همرو بنداز تو اب روان جوری که خیس خیس شن و از بین برن

بعد چهارگوشه خونتون رو ایت الکرسی نمک بزار

و هروز صد ایه قران بخون

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

رود یا کانال فکر نکنم فرقی باشهتو رود بنداز محض احتیاط دنبالش برو تا خارج شهر که رسیدی ولش کن بره

خیلی ممنون آخه ورامین بدبختی اینه رود نداره، فقط کانال آب داره تهش هم نمی‌دونم به کجا میرسه ولی شدن ابش خیلی زیاده 

خیلی ممنون آخه ورامین بدبختی اینه رود نداره، فقط کانال آب داره تهش هم نمی‌دونم به کجا میرسه ولی شدن ...

چجوری رود نداره

من شنیده بودم اب داره فکر کردم روده🤔🤔🤔🤔

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💖💖💖