بچه ها احساس میکنم هرچی بیشتر ادم به موهاش میرسه و چیزای تقویتی مث روغن و .. میزنه موهاش بدتر میشه😐شما تجربه ای دارید در این مورد؟ من موهام کلا نرم و صافه اما مثلا میخاسم زودتر بلند شه ی مدت روغن میزدم وز شده یکم🥲دیگه همشو ریختم دور. حتی ماسک و سرم هم نمیزنم و همینطوری خیلی بهتره🫠اینقدرم ک از برس چوبی تعریف میکنن بنظرم اصلا قدرت برس کشیدن تار به تار موهارو نداره💔
وااااای...من حس کردم مدتیه موهام وز شده.تو نت و کانالها سرچ کردم رسیدم به روغن نارگیل.
یکبار زدم به موهام،دو ماااااااه درگیر عوارضش شدم.صورتم ورم کرد،کهیر زد،چقدر دارو مصرف کردم،آمپول زدم تا خوب شدم🥺
گفتن طبع بدنت با طبع روغنه سازگار نبوده🥴
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همهی التماسهایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون دادهایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون دادهایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷هالووین جن میشن،ولنتاین رل میشن،کریسمس مسیحی...محرم که میشه همه آریایی هستن،عرب نمیپرستن😆
وااااای...من حس کردم مدتیه موهام وز شده.تو نت و کانالها سرچ کردم رسیدم به روغن نارگیل.یکبار زدم به م ...
درسته عزیزم. روغن نارگیل به هرکسی نمیسازه🥲 حتی همین حنا رو هم ک من گذاشتم الان فقط منتظرم از روی موهام محو شه بره. به شدت مو رو خشک میکنه مخصوصا اگ به ساقه بزنی.
من با سرم مو روغن ارگان ماسک مو موهام بشدت نرم شد رشد کرد
قبلش بخاطر رنگ سوخته بود و رشد نمیکرد
ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال توبودن چه عالمی دارد حُسین🫀
نه قبول ندارممن با سرم مو روغن ارگان ماسک مو موهام بشدت نرم شد رشد کردقبلش بخاطر رنگ سوخته بود و رشد ...
چون تازه اول راه هستی. به مرور همون سرم ها بخاطر الکل و سیلیکون و گلیسیرینی که داره موهارو خشک تر میکنه. مگر اینکه طبیعی باشن و هیچ افزودنی نداشته باشن که در اون صورت روغن باز هم بافت سنگینی داره و مناسب نی. استفاده از این چیزا قبل حمام خیلی بهتره تا بعد از حمام.
یه مدت کار نکنی خوب میشه😁😂 میتونی ویتامین و این چیزا هم استفاده کنی. آب فراوان. یسری ماسک های طبیعی قبل از حمام هم جواب میده. یا روغن تراپی. ترجیحا قبل حمام
چون تازه اول راه هستی. به مرور همون سرم ها بخاطر الکل و سیلیکون و گلیسیرینی که داره موهارو خشک تر می ...
برا چهارساله عزیزم
ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال توبودن چه عالمی دارد حُسین🫀
منم تقریبا همینه. اگه موهاتون فر یا خشک بوده طبیعیه چون مو نرم میشه فک میکنند الان دیگ خیلی خوبه همه چی . در صورتی که بعد از یه مدت تاثیر بدش رو میزاره. حالا چه توی بلند مدت چه کوتاه مدت.