2777
2789
عنوان

😭😭😭هي خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 55 پست
خب اومدی یه کار انتخاب کرد ک زن نبود کوچه خیابون چکار میکنی

اصلا زن باشه ولي اون به شخص خاص نباشه

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مگه اون زنه چیکار کرده؟؟؟

جلو من با شوهرم پچ پچ ميكرد شوهرم مريض شدني پيام ميده خيلي صميمي حرف ميزنه اداره نرفتني زودي زنگ ميزنه

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️

خب جرا روش حساسه؟؟غيرطبيعي به نظر ميرسه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
جلو من با شوهرم پچ پچ ميكرد شوهرم مريض شدني پيام ميده خيلي صميمي حرف ميزنه اداره نرفتني زودي زنگ ميز ...

شوهرمنم تو محیط کارش هیچ زنی نیس تو محیط کارشم همه مذهبی هستن از تو کوچه خیابون دوست پیدا میکنه پس شوهرتو اگر کارشم عوض کنه میره یکی یه جا پیدا میکنه 

متاهل و بچه دار

پس شوهرت خودش کرم داره تکلیفت باهاش روشن کن که این زنه آخرش برات دردسر ساز میشه حتی شوهرت بره جایی دیگه هم کارکنه این باز زنگش میزنه بنظر من تا زیر یه سقف نرفتی تکلیفت روشن کن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز