2777
2789
عنوان

😭😭😭هي خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 55 پست
بنظرم خیلی تند رفتی  باید میزاشتی بیاد خونه بعد با ملایمت میگفتی

عروسي نكرديم كه بياد خونه 

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عروسي نكرديم كه بياد خونه 

کلا رو در رو بهتره 

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀
مرد مگه خودش نخاد هرجا بره زن هس مثلا کجا بره کار کنه که زن نباشه بعدشم محل کارش زن نباشه تو کوچه خی ...

١٠٠٠٠تا كار هست واسش

منم يه خانمه سر كار شوهرم، شوهرمو با اسم كوجيك صدا ميكرد منم جن بار به شوهرم كفتم

كفت خو به من جه كه اون اينطوريه

كفتم حتما رفتار تو جوري بوده كه اين اجازه رو بهش داده

البته اي جيزا رو در آرامش ميكم جون اكه دعوا كنم اونم دعوا ميكنه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

حین رانندگی صحبت کردن خطرناکه حالا چه برسه به دعوا کردن

من یه روز تلفنی باهاش حرف میزدم و باعث شدم تصادف کنه و چقدر خرج رو دستمون موند حالا بماند چقدر سرزنش شدم

دوست عزیز شما یا شوهرتون که مسئول رفتار و کردار دیگران نیستین از این نوع افراد همه جا هست متاسفانه

🌟💫⭐🌞🪐✨🌜
منم يه خانمه سر كار شوهرم، شوهرمو با اسم كوجيك صدا ميكرد منم جن بار به شوهرم كفتم كفت خو به من جه ك ...

بخدا منم تو ارامش گفتم اون خيلي رو اون زنه حساسه 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز