2777
2789
عنوان

چیکار کنم

117 بازدید | 26 پست

تقریبن یکی دو هفته کات کردیم نه بخاطر خیانت و اینا بخاطر مشکلاتمون . همو دوس داشتیم همیشه

دیشب برگشتو وکلی حرف زدیم از دل هم در اوردیم دلتنگیمون برطرف شد ساعت یکونیم دو خوابیدیم من بیدارموندم پریود بودم نمیتونستم بخابم از درد تا ساعت دو و نیم سه من بعد گفتن شب بخیر بهش پیام دادم با ذوق بچگونه و کلی چیز و کلی اتفاق که افتاده تعریف کردم با کلی ذوققق بعد صب گفت سلام چطوری گفتم‌ممنون گفت ممنون؟ گفت حتا برا کسی که دوست داره که منم صدتو نذار این ازمن بتو نصیحت تو متتظری من به همه پیامای دیشبت جواب بدم؟این رفتارای بچگونرو نداشته باش .. گفتم اوکی سعی میکنم سنگین باشم ازین ببد گفت افرین و اینجور حرفارو زد بهم 

ذوقمو کور کرده دلم میخاد بهش بگم

چی بگم چیکار کنم . کلی مشکل داره من باید درکش‌کنم .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید ولی من درکش نمیکنم 

مگه چند سالشه 

در هیایوی زندگی دریافتم؛  چه بسیار دویدن ها،  که فقط پاهایم را از من گرفت،  در حالی که گویی ایستاده بودم،  چه بسیار غصه ها،  که فقط سپیدی موهایم شد،  در حالی که قصه ای کودکانه ای بیش نبود.  دریافتم کسی اگر بخواهد،  «میشود» و اگر نخواهد « نمیشود» 

ببخشید ولی من درکش نمیکنم مگه چند سالشه

امروز اخراج شد چون تو جنگ نرفت سر کار کلن دنبال کار بود امروز

عصابش کلن خورد بود بعدش عذر خاهی کرد منم طوری رفتار کردم جدی اما نفهمید ناراحتم

اینم‌بگم قبل کات کردنمون سیگار نمیکشید چون من میگفتم 

انقد نکشید یبار بزور اجازه دادم یدونه بکشه نتونس بکشه 

ولی بعدش که الانه میکشه و گفت برا حرفت ارزش قائلم ولی این یکیو نمیشه بیخیال شو منم گفتم باش مهم نیست

امروز اخراج شد چون تو جنگ نرفت سر کار کلن دنبال کار بود امروزعصابش کلن خورد بود بعدش عذر خاهی کرد من ...

خب چون اعصابش خرد بوده اونجوری گفته..  صبر کن اوضاعش درست شه..  اگه خودشو ثابت کرده..  بهش زمان بده

در هیایوی زندگی دریافتم؛  چه بسیار دویدن ها،  که فقط پاهایم را از من گرفت،  در حالی که گویی ایستاده بودم،  چه بسیار غصه ها،  که فقط سپیدی موهایم شد،  در حالی که قصه ای کودکانه ای بیش نبود.  دریافتم کسی اگر بخواهد،  «میشود» و اگر نخواهد « نمیشود» 

خب چون اعصابش خرد بوده اونجوری گفته.. صبر کن اوضاعش درست شه.. اگه خودشو ثابت کرده.. بهش زمان بده

نظرته الان بهش بگم که فلانی هیچوقت ذوق یه دخترو تو رابطت کور نکن؟

نظرته الان بهش بگم که فلانی هیچوقت ذوق یه دخترو تو رابطت کور نکن؟

آره بهش بگو ـ.  ولی بگو که درکش میکنی

الان میگم جوابشو بهت میگمهرروز یاداوری میکنم بهش که درکش میکنم

اره حتما..  سعی کن خواسته هات رو مستقیم بهش بگی

باشه ــ ببینیم چی جواب میده 

ولی دیگه هر چی گفت باهاش بحث نکن و به روش نیار

اون الان درگیره

همین که الان گفتی بهش کافیه