2777
2789
عنوان

چجوری کات کنم🙂❓

215 بازدید | 25 پست

خیلی دوسش دارما ولی خیلی بی احترامی میکنه بعد میگ شوخی کردم بی شخصیت بازی درمیاره همش فکزش تو مثبت۱۸

بیرون ب نودرت میریم 

از ی طرفم میترسم بره با کسی‌دیک طاقت ندارم بره با کسی

بهش میگم کات کنیم که بره ک‌برع نمیدونم چیکار کنم

ببخشید اسی 

میشه لطفاً اینو برام گزارش بزنین براتون صلوات میزنم 🥺 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/15349359/اومدم-اعتکاف-خیلی-خوبهعکس

اگر جدت برات مهمه لایک نکن):منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

رو عزت نفست کار کن، قول میدم یک دقیقه هم تو این رابطه نخواهی موند

اون به شما بی‌احترامی می‌کنه، شما هم به خودت

هیچکس بدونِ شخص دیگه ای دور از جون نمرده

بذار بره، می‌خواد تو یه رابطه‌ی دیگه چیکار کنه؟ هیچی، میره به یکی دیگه توهین می‌کنه، همین!

اسی وقتی میگی دوسش داری نمی‌تونی که کات کنی،کات کنی دوباره برمیگردی،اگه هدفت رابطه پایداره بهش بگو خط قرمزمه حرف های اینجوری نگو تا اینکه بعد نامزدی یا عقد

دیگه همه چیز عادت شده نه سختیا درد دارن، نه خوشیا لذت.️ وَ خَاطِرِاتی کِـ تِکرارِشان آرِزُوس♡،همون دختری باش که همه جا حرف از rahموفقیتشه♥️⃟🌙 ،در حال تلاش برای تبدیل رویاها به واقعیت✨️ ،خدایا شکرت اکثرا رویاهام و هدف هام به واقعیت رسیدند و فقط چند تا هدف های دیگم موندن اونا رو هم با کمکت میرسم،دُنـیـٰایَـم ڪِـنـٰارِ طُ زیـبـٰا شُـد 💍𝒩❤️✨️،میگذرانیم جهان گذرا را..

بره بهتر که رفت ارزشتو نداره پسری که عاشق باشه رو دیدم پسری که هول باشم دیدیم و این فقط دنبال رابطه اس به خواسته اش رسید میره اخرشم با یه دختر افتاب مهتاب ندیده که از همه نظر خرابه ازدواج میکنه

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

رو عزت نفست کار کن، قول میدم یک دقیقه هم تو این رابطه نخواهی مونداون به شما بی‌احترامی می‌کنه، شما ه ...

دیدنش بره با کسی منو میکشه ولی اخر رابطمون هیچه 

خودش میره انقدددددد بد پیله میشه ک‌برگرده

خیلی جدی مرز هات رو مشخص کن بهش بگو رعایت کنه 

اگر نکرد ینی برای تو و خواسته هات ارزش قائل نیست و بهتره برای روان خودت هم که شده جدا شی 

آدم هم کم نیست بالاخره آدمی که برات مناسب باشه رو پیدا میکنی

اسی وقتی میگی دوسش داری نمی‌تونی که کات کنی،کات کنی دوباره برمیگردی،اگه هدفت رابطه پایداره بهش بگو خ ...

خانواده هامون بهم نمیخوره

۱۰۰۰۰‌بار راجب چرت پرتاش کات کردیم باز برمیگرده