خب پس بذارید جزئیاتش و براتون توضیح بدم
در ماه یه چیزی حدود ۵تا ۷تومن هزینه گربه میشه این قیمت متغیره ولی رو به بالا متغیره ماه هایی که مریض میشه تازه گربه ما دی اس اچه و نژاد سازگاریه اسکاتیش حساس ترین نژاده بین گربه ها از لحاظ بیماری
من با مشورت یه دکتر خیلی خیلی خوب تصمیم گرفتم که غذای خشک ندم چون که روی این محصولات توی ایران نظارتی نیست علاوه بر اون غذاخشک رویال که تو ایران خیلی مثلا غذای خوبیه تو ده تا غذای با کیفیت دنیا هم جا نمیگیره و کلیه بچه ها رو اسیب میزنه پس غذای خونگی درست میکنم ماهانه حدودا چهار تا سینه مرغ کامل یک کیلو و نیم پای مرغ هویج و نخود فرنگی و جو دو سر ،ماهی و روغن ماهی و به شکلای مختلف مخلوط میکنم دو الی سه مدل غذا درست میکنم تو فریزر میذارم وعده ای ۵۰ گرم میدم بهش تو سه تا وعده مشخص
هفته ای یک تا یک و نیم بسته خاک استفاده میکنه ،خمیر مالت باید بخورن وگرنه گلوله مویی میمونه توی گوارششون و ممکنه مجبور بشین عملشون کنید هر سه ماه باید ضد انگل بخورن تو دو تا وعده البته بالای یکسال دزش اینه
خمیر دندون و ویتامین میخوان دیگه شما ماهی حداقل چهار تا بستنی تشویقی هم در نظر بگیرین برای گرفتن ناخن و اینا
وسایل اولیه باکس میخواد ،ظرف خاک میخواد ،ناخنگیر میخواد ،دو تا سه تا اسباب بازی میخواد ،ظرف اب و غذای جدا میخواد گربه ها کنار هم باشه نمیخورن ،پرز گیر و شونه ام میخواد
حداقل هم روزی چهار پنج ساعت گربه دی اس اچ تقاضای بازی و ناز و نوازش داره
هزینه واکسیناسیون و چکاپ سالانه ام که یه طرف