2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بله حقیقتا اسون نیست مسئولیت داره اندازه بچه کوچیک رسیدگی و وقت و حوصله و حتی پول میخواد مخصوصا نژاد اسکاتیش مستعد بیماری های مفصلی و الرژی در گوش هستند همشون و هزینه درمان زیادی میخواد 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

نه اصلااخیلی لذت بخشهه

ببخشید رششتون انسانی بوده شما؟

•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

بله حقیقتا اسون نیست مسئولیت داره اندازه بچه کوچیک رسیدگی و وقت و حوصله و حتی پول میخواد مخصوصا نژاد ...

وای دخترم خیلیی اصرار داره

💛💛〽اين نيز بگذرد💛〽💛ماكه خندان ميرويم😊🚶💛

باید خیلی عشق و علاقه داشته باشی والبته وقت و پول داشته باشی شما از الان میگی همش خوابی گربه نیاری بهتره چون مثله یه بچه کوچیک رسیدگی میخواد کمترینش اینه که هرشب باید خاکشو تمیز کنی  

وای دخترم خیلیی اصرار داره

چند سالشه؟اگه کم سن وساله و فقط به خاطر اصرار دخترتون میخواین بیارین توصیه میکنم نکنید این کارو من خودم یه دختر سه ساله و یه گربه سه ساله دارم با هم بزرگ شدن حتی شاید مجددا یه گربه دیگه بیارم اما چون که علاقه و خواسته اولیه از سمت خودمه که قراره مسئولیتش گردنم باشه 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

باید خیلی عشق و علاقه داشته باشی والبته وقت و پول داشته باشی شما از الان میگی همش خوابی گربه نیاری ب ...

دخترم خیلی اصرار داره هر روز گریه میکنه

حالا بچه هام بزرگن هممون بهش میرسیم

ولی هزینه هم داره مشکل اینجاس

چند سالشه؟اگه کم سن وساله و فقط به خاطر اصرار دخترتون میخواین بیارین توصیه میکنم نکنید این کارو من خ ...

۸ سال 

خودمم علاقه دارم

۸ سال خودمم علاقه دارم

خب پس بذارید جزئیاتش و براتون توضیح بدم 

در ماه یه چیزی حدود ۵تا ۷تومن هزینه گربه میشه این قیمت متغیره ولی رو به بالا متغیره ماه هایی که مریض میشه تازه گربه ما دی اس اچه و نژاد سازگاریه اسکاتیش حساس ترین نژاده بین گربه ها از لحاظ بیماری 

من با مشورت یه دکتر خیلی خیلی خوب تصمیم گرفتم که غذای خشک ندم چون که روی این محصولات توی ایران نظارتی نیست علاوه بر اون غذاخشک رویال که تو ایران خیلی مثلا غذای خوبیه تو ده تا غذای با کیفیت دنیا هم جا نمیگیره و کلیه بچه ها رو اسیب میزنه پس غذای خونگی درست میکنم ماهانه حدودا چهار تا سینه مرغ کامل یک کیلو و نیم پای مرغ هویج و نخود فرنگی و جو دو سر ،ماهی و روغن ماهی و به شکلای مختلف مخلوط میکنم دو الی سه مدل غذا درست میکنم تو فریزر میذارم وعده ای ۵۰ گرم میدم بهش تو سه تا وعده مشخص 

هفته ای یک تا یک و نیم بسته خاک استفاده میکنه ،خمیر مالت باید بخورن وگرنه گلوله مویی میمونه توی گوارششون و ممکنه مجبور بشین عملشون کنید هر سه ماه باید ضد انگل بخورن تو دو تا وعده البته بالای یکسال دزش اینه 

خمیر دندون و ویتامین میخوان دیگه شما ماهی حداقل چهار تا بستنی تشویقی هم در نظر بگیرین برای گرفتن ناخن و اینا

وسایل اولیه باکس میخواد ،ظرف خاک میخواد ،ناخنگیر میخواد ،دو تا سه تا اسباب بازی میخواد ،ظرف اب و غذای جدا میخواد گربه ها کنار هم باشه نمیخورن ،پرز گیر و شونه ام میخواد 

حداقل هم روزی چهار پنج ساعت گربه دی اس اچ تقاضای بازی و ناز و نوازش داره 

هزینه واکسیناسیون و چکاپ سالانه ام که یه طرف 

بازم اگر سوالی داشتید در خدمتم یه گربه سالم و سرحال همه اینایی که گفتم و نیاز داره 

اگه عقیم سازی هم نکنید حسابی نگهداریش سخت میشه