2777
2789
عنوان

مربی مهد کودک

80 بازدید | 14 پست

امروز رفتم دنبال دخترم که از مهد کودک بیارمش، تو ماشین که نشستیم دیدم مثل همیشه پر ذوقو شوق نیست. خیلی ساکت بود منم تصمیم گرفتم سر صحبت رو باز کنم، اولش چیزی نمی‌گفت ولی بعد یهو زد زیر گریه، منم ماشینو زدم کنار، سعی کردم یکم آرومش کنم که خدقل بتونه یچیزی بگه بفهمم چی شده داره اینجوری گریه میکنه. بعد از اینکه گریش بند اومد گفت تو مهدکودک من داشتم با گواش نقاشی میکشیدم دستم خورد ریخت رو زمین و مربیمون خیلی عصبانی شد و زد تو گوشم. 

اون لحظه واقعا شوک شدم، چرا باید یه بچه ۵ ساله رو زد واقعا؟؟؟. بعدش سریع ماشینو روشن کردم برگشتم مهدکودک به مدیرشون گفتم که مربی گلشون چه کار کرده، اونم خودش خیلی شوک شد و کلی غذرخواهی کرد بنده خدا. بعدشم که رفتم رو در رو با اون زنیکه حرف بزنم اصلا گردن نمی‌گرفت در صورتی که وقتی از هم کلاسی دخترم پرسیدم گفت که آره من دیدم که زد. بعدش گفت "خب میخواستم ادبش کنم یاد بدم بهش که دست‌وپاچلفتی نشه"

چه آدم هایی پیدا میشن...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ینی سیلی زده بهش؟

من فک کنم با انگشتش یه ذره صورتشو گرفته ها 

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
ینی سیلی زده بهش؟من فک کنم با انگشتش یه ذره صورتشو گرفته ها

آره سیلی، از همون اولشم از قیافه این زن حس خوبی نمیگرفتم باید از همون اول می‌بردم یجا دیگه ثبت نام میکردمش.

آره سیلی، از همون اولشم از قیافه این زن حس خوبی نمیگرفتم باید از همون اول می‌بردم یجا دیگه ثبت نام م ...

سیلی زده باشه که خیلی غلط کرده

گفتم شاید یه ذره صورتشو هل داده فقط بچه اونطوری تعریف میکنه

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

توام باید یکی میزدی توگوشش واسه اینکه بیشعور باقی نمونه

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜