2789
عنوان

پدرم😢😔

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 28 پست
قاروق چيه؟؟؟؟؟

همین که به خاطر خوب نجویدن غذا، یک کمیش توی گلو ادم می مونه اما ادم خودش متوجه نیست ولی نمی تونه غذا بخوره

یه عده هستن کارشون اینه دست میکنن و باقی مونده رو از دهن در میارن

بعدش دیگه خوب میشه

میگم شاید پدرت اینطور شده

Dance me to the end of Love...

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

پاريس كلونوسكوپي اندوسكوبي همه چيييي😢😢 تو هر يه بيمارستان گفتن مشكلي نيست اصن

ایشالا خوب میشه سارا جون غصه نخور

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.» ✌️🌞

داداش منم یه مدت اینجور بود ولی گاهی اوقات بالادهم میاورد و کلی لاغر و بی اشتها شده بود بعد کلی ازمایش فهمیدن مشکل از کبدشه ک داشته ب زردی میزده بعدش مامانم بردش طب سنتی بعد 2 ماه خداروشکر خوب شد.. گفتم واسه پدرتون بررسی کنن شاید مثل اون باشه خدایی نکرده

اتفاقاا پدر منم بالا مياره😢😢😢😢😢😢😢

واقعا اخه داداش طفلک منم اندوسکوپی و هزار تا کار کردن واسش دکترا ولی نفهمیدن.... ببخشید موادی کا بالا میاره زرده و گاهی اوقات سبزه؟

نمیدونم عزیزم من فقط خواستم راهنماییتون کنم گفتم شاید مثل داداش من باشه یه وقت خدایی نکرده باز از مس ...

اي كاش سوال كني از برادرت عزيزم 

ممنون ميشم 

اخه پدرم خيلي دل درد داره هيچي نميتونه بخوره استفراغ ميكنه و رنگ و روشم پريده 

😔

اي كاش سوال كني از برادرت عزيزم  ممنون ميشم  اخه پدرم خيلي دل درد داره هيچي نميتونه بخور ...

عزیزم دکترش ک دکتر داخلی بود تموم ازمایشای انگل و فلان و همه رو داده بود بعد 2 ماه فهمیدن ک کبدش داشته به زردی میزده بعدشم مامانم دیگه دکتر نذاشت بره بردش طب سنتی و و بعد 2 ماه کاملا خوب و سرحال شد