2777
2789

تو گروه دانشگاه، یه دختره با چن تا اکانت فیک به اسم زهرا تو گروه حرف میزد مسخره درمی آورد، بچه های دانشگاه هم تو گروه بهش می خندیدن‌.👀

خب من تو گروه برای مزاح گفتم چن تا زهرا تو گروه اصلیه کدومه؟!😄

این هم بهم گفت دلم به تو وصله😐 پسره دیگه تو گروه درجواب بهش گفت ولش کن، پیک می! 🙄 اینم گفتم من با دوستمم!! 

بعد چن دقیقه دیدم اینو نوشته، هنگ کردم. در آخر که دختره اکانت های فیک دیگه اش رو وارد گروه کرد و داشت مسخره در می آورد که اسکینی یا توپر؟ یه سوال رو چن بار تکرار می کرد زهرا ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ....😑🤦🏻‍♀️

من هم آخرش پیام دادم که من، شما رو نمی شناسم. بعد ۲، ۳ دقیقه ادمین گروه اومد همه پیاما رو پاک کرد و چت گروه رو بست. حالا من آبروم رفت.☹️

عکس پروفم و بیوم خیلی قشنگ بود. این اومد رید تو اعتبارم. از نظر بقیه شدم دوستش، هم ترازش پیش بقیه. چیکار کنم چه غلطی کنم؟؟

دست دو نفره

نمیدانم

خسته بودم حرفاتون خسته ترم کرد❤️‍🩹:).                                          یک عدد نومزد دارم جونننننن(جنوبیا میدونن چی میگم اینو اون جون بخونین😅)درخواست ندیدن که خیط میشین😊

زمان درستش می کنه

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

2790
2778
2791
2779
2792