2777
2789
عنوان

اوکی میشین یعنی

144 بازدید | 21 پست

اگه یه پسری باشه که زرنگ و مودب باشه و دوستون داشته باشه و احترام بزاره اما خودتون به دلتون نخوره زیاد 

سرش پنجاه پنجاه باشین 

چیکار میکنید

اینم نمیگذره بلکه تلمبار میشه رو قبلیا

نمیدونم احتمالا اوکی شم

خسته بودم حرفاتون خسته ترم کرد❤️‍🩹:).                                          یک عدد نومزد دارم جونننننن(جنوبیا میدونن چی میگم اینو اون جون بخونین😅)درخواست ندیدن که خیط میشین😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پنجاه باشم اره اشنا میشم درحد یک ماه میگم اشنا بشیم اگ ب دلم ننشست میگم نه اگ نشست میگم باشه اوکی شی ...

یعنی از نزدیک یا چت

برای اشنایی وارد رابطه میشم اگه اوکی نبود ادامه نمیدیم

🇮🇷 و تنم فدای وطنم 🇮🇷                                        در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

🔻فیلمی با عنوان زلزله ۸.۵ ریشتری بانکوک در حال انتشار در گروه‌های مجازی می‌باشد، از بازکردن این لینک خودداری کنید

🔹️این لینک یک ویروس باج‌افزار برای دسترسی به برنامه‌های بانکی مردم در تلفن همراه است.

🔹️باج‌افزار می‌تواند از طریق لینک‌های فریبنده و جذاب مانند ایمیل، پیامک، وب‌سایت، فیلم‌های آلوده و... به سیستم نفوذ کند./ جماران

🇮🇷 و تنم فدای وطنم 🇮🇷                                        در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

من موندم اخه لاشی همه

لاشیه؟

اگه برا بقیه لاشی باشه و برا من نه اویک میشم ولی اگه برا منم همین باشه نه اومی نمیشن

خسته بودم حرفاتون خسته ترم کرد❤️‍🩹:).                                          یک عدد نومزد دارم جونننننن(جنوبیا میدونن چی میگم اینو اون جون بخونین😅)درخواست ندیدن که خیط میشین😊

برای اشنایی وارد رابطه میشم اگه اوکی نبود ادامه نمیدیم

یعنی مرحله اشنایی باشه یا وارد رابطه میشی

اخه من از استایل و قیافش صد در صدی نیستم

چجوری دقیقا

هم باید رو بدی هم ندی😂

یجوری حرف بزنی اون خودشو لو بده

بعد یهو تو حرفاش بگی منم اینجوریم اون فکر کنه دلت باهاش

بعد دور بعدی دل ندی به حرفاش😂

الّلهُمَّ‌صَلِّ‌عَلَی‌مُحَمَّدٍ‌وَ‌آلِ‌مُحَمَّدٍ‌و‌عَجّل‌فَرَجَهم..❤️

لاشیه؟اگه برا بقیه لاشی باشه و برا من نه اویک میشم ولی اگه برا منم همین باشه نه اومی نمیشن

نه لاشی نیست 

منظورم به بقیه پسراس

یعنی مرحله اشنایی باشه یا وارد رابطه میشیاخه من از استایل و قیافش صد در صدی نیستم

نه دیگه آشنایی 

اشنا میشیم اگه اوکی بودیم وارد رابطه میشیم