2821
2789
عنوان

عععععععع😁✨✨

60 بازدید | 9 پست

بچه ها نامزدم دیشب واسه کادو تولد گردنبند طلا کادو داد تقریبا شبیه گوشواره هام بود (گوشواره هامو مامانم گرفته ولی اونم سعی کرده شبیه گوشواره هام بگیره که ست شه)

خیلی خوشگله و همینجور وزن خوبی داره 

دلم میخواد واقعا واسه تولدش جبران کنم

خسته بودم حرفاتون خسته ترم کرد❤️‍🩹:).                                          یک عدد نومزد دارم جونننننن(جنوبیا میدونن چی میگم اینو اون جون بخونین😅)درخواست ندیدن که خیط میشین😊

خب جبران کن😑

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مبارکت😍

🇮🇷 و تنم فدای وطنم 🇮🇷                                        در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

🔻فیلمی با عنوان زلزله ۸.۵ ریشتری بانکوک در حال انتشار در گروه‌های مجازی می‌باشد، از بازکردن این لینک خودداری کنید

🔹️این لینک یک ویروس باج‌افزار برای دسترسی به برنامه‌های بانکی مردم در تلفن همراه است.

🔹️باج‌افزار می‌تواند از طریق لینک‌های فریبنده و جذاب مانند ایمیل، پیامک، وب‌سایت، فیلم‌های آلوده و... به سیستم نفوذ کند./ جماران

🇮🇷 و تنم فدای وطنم 🇮🇷                                        در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

خب جبران کن😑

چرا اینقدر عصبانی 

خب گفتم میخوام جبران کنم ولی هنوز تو فکرم چجوری

خسته بودم حرفاتون خسته ترم کرد❤️‍🩹:).                                          یک عدد نومزد دارم جونننننن(جنوبیا میدونن چی میگم اینو اون جون بخونین😅)درخواست ندیدن که خیط میشین😊

چرا اینقدر عصبانی خب گفتم میخوام جبران کنم ولی هنوز تو فکرم چجوری

از کجا فهمیدی عصبانی گفتم ؟؟!

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍
از کجا فهمیدی عصبانی گفتم ؟؟!

اخه یجوری بود از طرز گفتنت

اخه یجوری بود از طرز گفتنت

وا

وا

🤷🏻‍♀️