2777
2789
عنوان

بنظرتون خوب شدم واسه بچه دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 21 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان نه اما ممکنه نزدیک زایمان دوباره برام دارودرمانی شروع کنند. خیلی داروها هستند که مشکلی ندارند ت ...

میشه بپرسم چه داروهایی میخوردی؟

الان ینی دیگهاصلا اون حالتارو نداری؟

چن وقت دارو خوردی؟

میشه بپرسم چه داروهایی میخوردی؟الان ینی دیگهاصلا اون حالتارو نداری؟چن وقت دارو خوردی؟

آسنترا ایمی پرامین و آلپرازولام. حدود هفت هشت ماهی دارو استفاده کردم یک ماهم ترکشون طول کشید. چندتا دارو دیگه قبل از اینا میخوردم که اسمشونو یادم نیست اصلا. بعد از ترکشون شش ماه دارو نخوردم الانم شش ماهه باردارم یعنی یکساله که نخوردم. تو این مدت فعلا هیچکدوم از علائمم برنگشته به جز اینکه با گریه حالت تهوع میگیرم که ممکنه بخاطر بارداریم باشه

اما دکترم گفت ممکنه از ماه هشت دارو شروع کنیم بخاطر بحث زایمان و ترسش

آسنترا ایمی پرامین و آلپرازولام. حدود هفت هشت ماهی دارو استفاده کردم یک ماهم ترکشون طول کشید. چندتا ...

چقد خوب

من آسنترا خوردم بهم اصلا نساخت بدترم گرد الان اس سیتالوپرام و کلومیپرامین میخورم ۲ونیم ماهه از همون هفته اول خیلی بهتر شدم واقعا