2777
2789
عنوان

استرس زایمان طبیعی دارم

86 بازدید | 9 پست

سلام دوستان من هفته ۳۷ هستم و بهم گفتند از این هفته باید برای زایمان اماده باشم. بچه اولمه واقعا اضطراب دارم...هم استرس مادر شدن هم بابت زایمان. احساس میکنم دوتا چیز ناشناخته رو میخوام تجربه کنم لطفا اگه تجربه ای حرفی سخنی دارید بگید

من ۳۶ ام 

پیاده روی  به اندازه کافی کردی ورزش ها و ماساژ پرینه انجام دادی تکنیک های تنفس بلدی؟ 

اینا انجام بده سوره انشقاق هم هر روز بخون ببین استرست کم میشه

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم من پو18سالگی زایمان طبیعی کردم چون پیاده روی میکردم وهمسرم همراه بودخیلی اذیت نشدم دردداشتم ولی مشکلات دیگه نع بعدم ک دخترمودادن بغلم انگارکه قدتابچه داشتم بلدبودم انگاراین مادربودنوخداتووجودم گذاشته بودبااینکه بچه کوچیک ندیده بودم ازنزدیک نگران نباش انشاالله ب سلامتی زایمان کنی سوره انشقاق براراحتی زایمانت بخون کتاب ریحانه بهشتی روهم مطالعه کن خیلی کمکت میکنه

فقط 32 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
باتوحکایتی دگــراین دل مـــابــ ســـرکند... شــب ســـیـــاه قــصــه راهــوای"تــــو"سحرکند... 💛💛💛