2777
2789
عنوان

ی نظری بدین

81 بازدید | 14 پست

من پدرم ی زمینی داره ک از بچگی گفته برای ازدواج و جهیزیه دختره یعنی من 

این زمین ارزشش حدود 2 میلیارد هست 

حالا من  موقع اردواج میتونم  همسرمو راضی کنم ک ب جای جهیزیه بیاد روی این پول. پول بزاره ی آپارتمان برای زندگیمون بخریم 

و خودمون با وام ازدواج هامون جهیزیه رو در حد نیاز جور کنیم 

ولی از طرفی میدونم بابامم همینطوری راضی نمیشه ک همه پولو بده. حتما میگه باید ب اندازه پول. خونه ب نام من باشه 

ب نطرتون میشه  دو طرفو راضی کرد؟ 

کسی همچین کاری کرده تا الان 

اره اول بشین به مامانت بگو مامانت باباتو حل کنه توام برو رو مخ شوهرت

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب باید به اندازه پول بنامت بشه دیگه پس چی؟

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

اره اول بشین به مامانت بگو مامانت باباتو حل کنه توام برو رو مخ شوهرت

بابام  اوکی میده. ولی میگم طبق شناختی ک ازش دارم میگه حتما بابد ب نام خودت باشه 

منم. از این نظر ب پول زمین پافشاری میکنم. ک چون پدرم میتونه همینطوری جهیزیه رو بده اما  من زمینو میخوام چون  ار بچگی ب نام من گفتنش  الان نمی‌فروشند چند وقت بعدم داداشم. با حیله می‌گیرد تشکر تا الانم کلی ار پدر مادرم  پول و سرمایه گرفاه. حس میکنم فرق میذارن 

نمیدونم همسر چجوری راضی بشه  

خب شاید همسر بگه نه جهیزیه کاملو بخرین

از خداشه بابا.

ولی اول امار بگیر ببین برای خونه چقد داره، بعد تو این موضوع رو روکن. ممکنه شل بشه دیگه خودش پول خونه بده

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

بابام اوکی میده. ولی میگم طبق شناختی ک ازش دارم میگه حتما بابد ب نام خودت باشه منم. از این نظر ب پو ...

ببین بهش بگو فلانی چهارتا تیر و تخته که سر دوماه کهنه میشن و مدل جدید ترش میاد برامون نمیمونه اما خونه بخریم حداقل خیالمون راحته اول زندگی یکم سختی بکشیم  وسایلمون محدود باشه مهم نیست اما همین وسایلو نمیشه از این خونه کشید به اون خونه

خلاصه اگر ادم منطقی منطقی خرش کن اگر نیست که با احساساتش بازی کن 

باباتم خب راست میگه گلم میخوای پس به اسم شوهرت باشه؟ نمیشه که

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

اسی خیلی ساده هستی ، تا زمانی که والدینت زنده هستند حتی شوهرت نباید بدونه بین شما و پدرت چه حرف های رد و بدل شده چه برسه به ساخت خونه و... اول ازدواج کن برو سر و خونه زندگیت بزار چند سال بگذره ببین اصلا شوهرت اونی که میخوایی بوده یا نه بعد اون زمین رو بگو به پدرت 

بابات درست میگه یاید خونه به اندازه پولت به نامت بشهجهیزیه ام رو مگه قبلا جایی گفتی ۲ میلیارد؟ هرچی ...

نه اصلا اما خب با وام اردواج  نمیشه جهیزیه رو گرفت خیلی بیشتر میشه

از خداشه بابا.ولی اول امار بگیر ببین برای خونه چقد داره، بعد تو این موضوع رو روکن. ممکنه شل بشه دیگه ...

اره صد در صد اول چک میکنم. اون. توان لازم رو داره یا نه بعد این موضوع رو مطرح میکنم 

متاسفانه بعضی ها کافیه. فکر کنند حرف هزار تومن. پول هست میخوان اویزون شن