2777
2789
چپ دستی کجاش نقصه؟حالا بخاطر اینکه خودمم هم چپ دستم نمیگما اما کلا نقص نیست. یه چیز معمولیه

نقصه 

کاربر آقا هستم،کاربری دست دونفره ،روزا خودمم،شبا خودشم

واسه معلولیت عضلات صورت هم روز خاص می ذارن😏مدیونین اگه فعک کنین حسودی کردم به عضله فلج صورتتون🚶‍♀️

مگه معلولیته؟

الان میفهمم چرا شوهرم بهم میگفت تو صورتت فلجه😂🤦🏻‍♀️

'به جز قوم شوهر که ویرانگرند بنی آدم اعضای یکدیگرند' 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره میگن نقصه یعنی علم ثابت کرده بدبختی اینه چپ دستم هستم اونم نقصه

پسر خواهر بزرگه منم قربونش برم هم‌چپ دسته هم چال داره 

ولی انقد نمکه شیرینه

موهاش مثل رحمان و رحیمه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

مردی ک چال گونه داره خیلی جذابه🤣🤣🤣چال گونه و دندون کامپوزیت هیکل عین بدنسازاچشم ابرو مشکی ته ریش ...

الان میگه همه رو من دارم ،😂😂😂

یه  امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏

چپ دستی کجاش نقصه؟حالا بخاطر اینکه خودمم هم چپ دستم نمیگما اما کلا نقص نیست. یه چیز معمولیه

بچه بودیم می گفتن هرکی چپ دسته یعنی آدم بدیه تو اون دنیا هم نامه اعمالشو میدن دست چپش که پره گناهه🤣🤣 خواهرزاده م طفلک دست چپ بود انقدر خوش خط بود به زور دادن دست راستش الان بذاری جلو آفتاب راه میره🤣

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.

نشنیده بودم واقعا؟خب الان من و شما کجامون معلوله که چپ دست شدیم؟😃

میگن یه نقص مث چال گونس که ادم  چپ دست میشه 

کاربر آقا هستم،کاربری دست دونفره ،روزا خودمم،شبا خودشم

اره میگن نقصه یعنی علم ثابت کرده بدبختی اینه چپ دستم هستم اونم نقصه

نااااقص مادر زادی پس ،😂😂😂🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️

یه  امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏

الان همون چال میشع چال گونه؟

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️