ghooghaa مدیر استارتر عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 1030 عنوان عروسی 131 بازدید | 17 پست خیلی دلم میخواد عروسی بگیرم ولی فشار مالی خیلی رومونه و نمیدونم چطور میتونم هزینه هارو کم کنم و جشن بگیرم...راه حلی دارید کارما تکرار میشه فقط دقت میخواد ک بفهمیش✌️ 1404/04/18 | 16:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatimhhhh عضویت: 1402/04/06 تعداد پست: 746 مهمون ها تو کم کن فقط فامیل های نزدیک دوستاتو دعوت کن عروسی حتما بگیر بعد ها پشیمون میشی از تبار زاگرسم
ghooghaa مدیر استارتر عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 1030 مهمون ها تو کم کن فقط فامیل های نزدیک دوستاتو دعوت کن عروسی حتما بگیر بعد ها پشیمون میشی دوست دارم جوونانه بگیرم فقط جوونا و دوستام ولی یکی دوتا از فامیلامونم خیلی ماهن دوستدارم باشن ولی اگرم باشن میشه گله بازی همه...خیلی هزینه ها بالاس کارما تکرار میشه فقط دقت میخواد ک بفهمیش✌️
ghooghaa مدیر استارتر عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 1030 چند وقته نامزدی ۲ساله عقدم نتونستیم بریم سرخونه زندگیمون کارما تکرار میشه فقط دقت میخواد ک بفهمیش✌️
fatimhhhh عضویت: 1402/04/06 تعداد پست: 746 دوست دارم جوونانه بگیرم فقط جوونا و دوستام ولی یکی دوتا از فامیلامونم خیلی ماهن دوستدارم باشن ولی اگ ... خوب اگه گله ای چیزی کردن بهشون بگو که نمی تونستم بیشتر از این هزینه کنم بهتره از اینکه عروسی نگیری از تبار زاگرسم
ghooghaa مدیر استارتر عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 1030 خوب اگه گله ای چیزی کردن بهشون بگو که نمی تونستم بیشتر از این هزینه کنم بهتره از اینکه عروسی نگیری خونوادمو چ کنم؟تو جوونا ک نمیشه باشن از اونورم خواهر برادرام مناسب جمع جوونا رفتار نمیکنن واذیت میشن کارما تکرار میشه فقط دقت میخواد ک بفهمیش✌️
fatimhhhh عضویت: 1402/04/06 تعداد پست: 746 خونوادمو چ کنم؟تو جوونا ک نمیشه باشن از اونورم خواهر برادرام مناسب جمع جوونا رفتار نمیکنن واذیت میشن خوب همون فامیل هاتون که میگی ماهن از وضعیت تون خبر دارن چرا بهتون کمک نمیکنن از تبار زاگرسم
min53vg7h7sd عضویت: 1404/04/10 تعداد پست: 2385 خوب بزار چند وقت دیگه عروسی بگیر ، اگه خونه خودتون یا مادربزرگتون حیاط داره اونجا بگیرید
ghooghaa مدیر استارتر عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 1030 خوب همون فامیل هاتون که میگی ماهن از وضعیت تون خبر دارن چرا بهتون کمک نمیکنن دخترخالم و بچه هاشه ک اونام متاسفانه وضع مالی هوبی ندارن اوناییم ک پولدارن ادای گداهارو درمیارن...اصلا اگه وام ازدواجمون جور میشد خیلی جلو میفتادیم کارما تکرار میشه فقط دقت میخواد ک بفهمیش✌️
ghooghaa مدیر استارتر عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 1030 خوب بزار چند وقت دیگه عروسی بگیر ، اگه خونه خودتون یا مادربزرگتون حیاط داره اونجا بگیرید حیاطشون کوچیکه...نهایتا تا عید باید همه چیو جفتو جورکنیم کارما تکرار میشه فقط دقت میخواد ک بفهمیش✌️
fatimhhhh عضویت: 1402/04/06 تعداد پست: 746 دخترخالم و بچه هاشه ک اونام متاسفانه وضع مالی هوبی ندارن اوناییم ک پولدارن ادای گداهارو درمیارن...اص ... چرا بهتون وام ازدواج ندادن خیریه اینجور جاها بهتون کمک نمیکنن توی منطقه یک ما آنقدر واسه ازدواج جون ها کمک میکنن از خونه جهازو خرج مراسمو از تبار زاگرسم
ghooghaa مدیر استارتر عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 1030 چرا بهتون وام ازدواج ندادن خیریه اینجور جاها بهتون کمک نمیکنن توی منطقه یک ما آنقدر واسه ازدواج جون ... جاییو میشناسی بهمون معرفی کنی؟ضامن بازنشسته تامین اجتماهی میخوان کساییم ک بردیم قبول نکردن کارما تکرار میشه فقط دقت میخواد ک بفهمیش✌️
fatimhhhh عضویت: 1402/04/06 تعداد پست: 746 جاییو میشناسی بهمون معرفی کنی؟ضامن بازنشسته تامین اجتماهی میخوان کساییم ک بردیم قبول نکردن واسه ضامن نه ولی شماره یک خیرو دارم باهاشون تماس بگیر شاید بتونه کمکت کنه اگه میخوای در خواست دوستی بده برات بفرستم از تبار زاگرسم
ghooghaa مدیر استارتر عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 1030 واسه ضامن نه ولی شماره یک خیرو دارم باهاشون تماس بگیر شاید بتونه کمکت کنه اگه میخوای در خواست دوستی ... فرستادم کارما تکرار میشه فقط دقت میخواد ک بفهمیش✌️