2777
2789

@love_lessons‍ 

عزیزم سوالمو لایک کردی ولی استارتر تاپیکو قفل کرد میشه جوابمو اینجا بدی🥺 سوال پرسیدم جوابمو دادی بعدش اینارو بهت گفتم

وای دقیقاااااااا درست گفتییییی دمت گرممم🥲🥲

میشه بگی نظرش راجب قیافم و استایلم اینا چیه؟

منظورت از ساده چیه؟یعنی از اینا ک خنگن و هیچی بارشون نیست؟😂😂یا ساده ی یچیز دیگ😂😂 کی میان جلووو دارم دق میکنممم😭😂

بژی کوردستان😍♥️لطفا قبل از قضاوت کردن امضام رو بخونید،کاربری دست سه نفره،سه تادختر کوردخوشگل😌😜

@love_lessons‍ عزیزم سوالمو لایک کردی ولی استارتر تاپیکو قفل کرد میشه جوابمو اینجا بدی🥺 سوال پرسیدم ...

قیافت خوبه.ولی استایلت کمی نیاز به تغییر داره.تو تیپت از رنگای شاد استفاده کن.تنگ هم نپوش

نه از اونا نه😂😂یعنی از اون دختر جینگولیا و پلنگااا نیستی اینجوری منظورم بود😂

میرسم به همه آرزوهام...🦋                                                           با افتخار تورکم🌱                                                                                  ❤پرسپولیسی دوآتیشه❤                                                  🍀درس و آرزوهام همه زندگی منن🍀

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

قیافت خوبه.ولی استایلت کمی نیاز به تغییر داره.تو تیپت از رنگای شاد استفاده کن.تنگ هم نپوشنه از اونا ...

اخه برعکس لباسای جینگولی بقول خودت میپوشم یکمم بی حجابم ولی اون مذهبیه میترسم خوشش نیاد😭😂

بژی کوردستان😍♥️لطفا قبل از قضاوت کردن امضام رو بخونید،کاربری دست سه نفره،سه تادختر کوردخوشگل😌😜

قیافت خوبه.ولی استایلت کمی نیاز به تغییر داره.تو تیپت از رنگای شاد استفاده کن.تنگ هم نپوشنه از اونا ...

عزیزم منم میشه بگی حس سجاد بهم چیه؟ آیا با دوست دخترش کات کردن که داره اینجوری توجه میکنه به من؟ چه زمانی پیشنهاد رابطه عاطفی میده؟ 

2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز