2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سنش رو خودم بیوگرافیش دیدم الانبخاطر همین پرسیدم درسته آدم منطقی یره جلو و سوالش رو بپرسه خیلی بهتره ...

اره گلی بعضیا دیدم تاپیک زدم گفتن الکی گفتیم حسیم و فلان

منطقیه 🥰😁

( تیکر کنکور) ب‍‌ه ه‍‌ی‍‌چ ک‍‌س ت‍‌و ای‍‌ن دن‍‌ی‍‌ا واب‍‌س‍‌ت‍‌ه ن‍‌ش‍‌و س‍‌ای‍‌ه هم موقع ت‍‌اری‍‌ک‍‌ی ت‍‌رک‍‌ت م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه...          https://musicdel.ir/single-tracks/476448/

میشه منم بپرسم خوشگله؟😁

جانم

میرسم به همه آرزوهام...🦋                                                           با افتخار تورکم🌱                                                                                  ❤پرسپولیسی دوآتیشه❤                                                  🍀درس و آرزوهام همه زندگی منن🍀

حالا من که نگفتم همه درست میش🤣🤣🤣🤣تخریبم نکن خیلیا درست گفتم غلط هم میگنچشم سوم ندارم ک بعد یهو د ...

تورو نگفتم کک حس ششمی؟

میشه منو بگی کعی برمیگرده اشتی کنیم؟ اصلا برمیگرده؟ 

باهم وارد رابطه میشیم 

این یه نفر دیگس ها نه اونی که بلاک کرد🥲

خب شاید نبود یا هرچیزی به ذهنش رسید رو همون اول گفت به سن باشه یا نباشه خب ادم باید عاقلانه هم فکر ک ...

نه دیگه جواب نمیدم به شما

چون‌مهم نیس چ نظری راجبم داشته باشی

حسم رو بعضیا جواب میده رو بعضیا نه

میرسم به همه آرزوهام...🦋                                                           با افتخار تورکم🌱                                                                                  ❤پرسپولیسی دوآتیشه❤                                                  🍀درس و آرزوهام همه زندگی منن🍀