2777
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

میشه درمورد خودم همسرم از لحاظ ظاهر اخلاقی بگی ؟؟همسرم چجور آدمیه دوسم داره آدم هست بهم وفاداره باشه ...

شما:آدمی هستین که میترسین از آیندتون.آینده خیلی براتون مهمه.آبرو هم همینطور.نمیتونین تو جمع گریه کنین.دل و زبونتون یکیه.بزرگترین آرزوتون خوشبختی خودتونه.و از همین الان هم نگران آینده و خوشبختی بچه تون هستین.

همسرتون:خانوادشو خیلی دوست داره.خیلی به خودش میرسه.خیلی دوست داره بهش خوبی کنن.کمی خسیسه ولی واسه خودش نه

آره وفاداره بهت.دوست داره

میرسم به همه آرزوهام...🦋                                                           با افتخار تورکم🌱                                                                                  ❤پرسپولیسی دوآتیشه❤                                                  🍀درس و آرزوهام همه زندگی منن🍀

شما:آدمی هستین که میترسین از آیندتون.آینده خیلی براتون مهمه.آبرو هم همینطور.نمیتونین تو جمع گریه کنی ...

تو رو خدا از زندگی و آینده و منو همسرمم بگو 

آیا عاشقش میشم ؟؟

به منم بگوکی آشتی میکنه ؟ کی پیام میده ؟ماه تولدم

یکم مغروره طول میکشه

اینارو نمیتونم بگم.نیمه دومی

میرسم به همه آرزوهام...🦋                                                           با افتخار تورکم🌱                                                                                  ❤پرسپولیسی دوآتیشه❤                                                  🍀درس و آرزوهام همه زندگی منن🍀

فعلا سرش شلوغه وقت نمیکنه نمیدونم ولی از چه لحاظفعلا به فکرت نیسبه همین زودی تن به دیدار نده خوب نمی ...

سلام گلم من رشته ای انسانی رو میارم؟

محمد فراموشم کرده ؟

کی ازدواج میکنم باکی

د کنج این دل قایمی سر مگو راز منی«m»♥️

چرا حرف میزاری دهنم؟!گفتم سوال بپرسم مطمین شم ازش بعضیا هستن از روی بچگی یا شاید سرکاری بگن حس ششمن

عزیزم معذرت میخواهم اگر ناراحت شدین قصد توهین یا ناراحت کردن به شمارو نداشتم اخه به قسمتی که من نوشتم مگه به سنه رپلای زدین و گفتین ممکنه اشتباه کنن و... من منظور شما رو بد متوجه شدم 💗

ولی شانسیه ب من گفت با یکی وارد رابطه میشم ک جدی هم میشه تقریبا امروز بلاکم کرذ طرف😐🤣

حالا من که نگفتم همه درست میش🤣🤣🤣🤣

تخریبم نکن 

خیلیا درست گفتم 

غلط هم میگن

چشم سوم ندارم ک 

بعد یهو دیدی طرف برگشت جدی شد

کاربری دوم زمستان_هستم🌑

ماه تولدم

نیمه دومی