2777
2789
هیچ ربطی به سن نداره.خواهرم۹سالشه حسش خیلی خوب کار میکنه مال اون بهتر از من فعاله.

منم هستم ولی برای خودم نمیتونم..

فعلانم میخام استراحت کنم خبلییی خسته شدم چند وقت.

🌍 عالمی را یک سخن ویران کند..🌱

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

هیچ ربطی به سن نداره.خواهرم۹سالشه حسش خیلی خوب کار میکنه مال اون بهتر از من فعاله.

بچه ها حس ششمشون خوبه خودمم بچه بودم خیلی حسم خوب بود و هرچیزی رو همون اول میفهمیدم دقتمم بالا بود

ربطی نداره ولی خب تو جواب بده تا مطمئن بشیم من برای همه ی حس ششما مطمئن میشم فقط تو نیستی

اگه تونستید روماتیسم رو مهار یا درمان کنید لطفا ب

دوست داره گاهی ادم هوس بازی میشه ولی اصلش اینجوری نیست

توروخدا جواب منو بده واست صلوات فرستادم
A به من حسی داری؟به من فکر میکنه؟بنظرت راجب من با خانوادش حرف میزنه؟یچیزیم راجب شخصیتش بگو توروخدااا🥺🥺
نظرش راجب من چیه
کنکور ۴۰۵ چیزی ک میخوام رو قبول میشم؟ پشت کنکوریم

بژی کوردستان😍♥️لطفا قبل از قضاوت کردن امضام رو بخونید،کاربری دست سه نفره،سه تادختر کوردخوشگل😌😜

خب شاید نبود یا هرچیزی به ذهنش رسید رو همون اول گفت به سن باشه یا نباشه خب ادم باید عاقلانه هم فکر ک ...

به نظر من حس ششم یک چیز بی منطق هست که بیشتر جنبه خوشگذرونی داره و هیچ ربطی به سن هم نداره گاهی اوقات یک بچه پنج ساله هم یه چیزی میگه که بعدش درست درمیاد

فعلا سرش شلوغه وقت نمیکنه نمیدونم ولی از چه لحاظفعلا به فکرت نیسبه همین زودی تن به دیدار نده خوب نمی ...

گلم‌ م دوستم داره یا هوسه؟

ازدواجم زمانش کیه با چجور ادمیه شغلش چیه

بچه ها اگه شد برام دعا کنید چیزی که میخوام بشه ، ممنونم🤍

توروخدا جواب منو بده واست صلوات فرستادمA به من حسی داری؟به من فکر میکنه؟بنظرت راجب من با خانوادش حرف ...

گاهی فکر میکنه فعلا مستقیم حرف نزده 

تلاشتو بیشتر کنی میشه..

🌍 عالمی را یک سخن ویران کند..🌱