2777
2789
عنوان

بلاخره دالان بهشت تموم شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1108 بازدید | 96 پست
منظارت از هیجان انگیز و زیبا چیه؟همون صحنه دارا....؟

نه عزیزم 

منظورم اینه داستان کاملا معمولی بود و چیز خاصی نداشت 

برای رنج سنی نوجوان بود کسایی که به من معرفیش کردن گفتن که دوران نوجوانی خوندن و خیلی خوششون اومده 

بعد خوندنش فهمیدم که این داستان برای همون سن مناسبه چون به نظر من داستان کاملا زیادی لوس و هندی بود

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه والا گریه دار نبود اصن متنش خیلی مبتدی بود از نظر من 

ینی قلم قوی نداشت 

رمانای منیر کاظمیو بخونی تازه میفهمی رمان چیه😭

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

نه فضای رمان به شدت مردسالارانه بود حتی خود نویسنده هم مرد سالار بود و قشنگ در جای جای ذمان از عبارتاش اینو میشد دریافت کرد 

پسره

یه مرد با شخصبت سمی کنترل گر بود که هرکاری خودش میکرد نشانه غیرت و عقلش بود دختره هرکاری میکرد نشانه خامی و بی عقلیش بود 

گیر دادنای پسره اسمش غیرت بود گیردادنای دختره حسادت 

تمام حرفای اشتباه پسره رو پای پختگیش میذاشتن حتی اگر اشتباه بود چون خانواده دختره هم شدیدا مرد سالار بودن 

حتی آخر رمان هم وقتی داشتن کیرفتن سفر نگفتن مواظب هم باشید گفته بودن مواظب دخترمون باش 

زندگی قطعیت اندوه باری است که ....نه میتوانی تمامش کنی نه میتوانی ادامه بدهی ...

میدونم خوندم سال ۹۹ اینا ولی  یادم نیس  

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

نه عزیزم منظورم اینه داستان کاملا معمولی بود و چیز خاصی نداشت برای رنج سنی نوجوان بود کسایی که به م ...

اره اینم هست یه عشق معمولی که فقط به خاطر نادونی چند سال عذاب کشیدن

زیاد هیجانی نبود

بعد دو سال سرطانو شکست دادم✌️🎗❤️

وای اینو من ۸ سال پیش خوندم :)

چقدر دوستش داشتم.

من آدم‌هایی رو دوست دارم که از صدای بارون🌧، تماشای غروب خورشید🌅، بوی قهوه تازه دم‌ شده☕، شب های پرستاره🌠، صدای قدم‌های پائیز🍁، و خوندن یه غزل📖، هیجان‌زده می‌شن.

نه والا گریه دار نبود اصن متنش خیلی مبتدی بود از نظر من ینی قلم قوی نداشت رمانای منیر کاظمیو بخونی ت ...

خیلی قلمش قشنگ بود همش آرایه و تشبیه و... بود مفهومو میرسوند

منیر کاظمی نخوندم 

بعد دو سال سرطانو شکست دادم✌️🎗❤️