2777
2789
عنوان

داداشم میخاد لپتاپمو ببره 😭

125 بازدید | 9 پست

من رشتم کامپویتره 

از اول دبیرستان بابام برام خریده اینو 

الان داداشم برای کارش لازم داره میخاد ببره دفترش 

میگم یکی بخر میگه پول ندارم 

میگم تو خونه کاراتو انجام بده میگه وظیفه تو بنویسیشون 

میگه اگه لپتاپ نبرم باید هر شب که میام حساب کتابام برام بنویسی 

جدا از اینکه من خودم دانشجو ام و لازمش دارم و نیازمه 

هاردش پره از عکسای خانوادگی وقتی رمز میزارم روش حتی بلد نیست بازش کنه

فقط بلده با یه نرم افزاری که داره کار کنه به جز اون هیچی ازش بلد نیست 

برگشته میگه حالا من لپتاپ میدم تو که ببریش برا نامزدت

زورش میاد من لپتاپم ببرم میدونم ازدواج کنم هم میخاد بزور ازم بگیرش 

قیمتی ندارع و مدلش قدیمیه ولی زورم میاد همچی برای خودش و نامزدش میخاد ولی حتی به من میگه جهیزیه هم نبر 

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

دیگه باید تو‌ خاب ببینمش 

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

غلط کرده نزار ببره

مامان بابام پشتشن 😭

مامان بابام پشتشن 😭

من به شدت آدم لجبازیم

شده از رو جنازم رد بشه نمی‌زارم زور بگه و ببره

حتی شده لب تاپ و بشکنم ولی نمیدم به زور ببره

هیچ کس به خاطر رفتاری که با من کرد عذرخواهی نکرد ، فقط منو به خاطر واکنشم سرزنش کردن :)     

وای بخدا تپش قلب گرقتم از دست داداشت  عکسارو بریز تو مموری لپتامو بشکن بگو افتاد شکست  بشکنی بهتر از اینه که نصیب سگ بشه

البته راه خوبش اینه که بگی مگه   گه خورر زندگی منی  اشغال پفیوز     بگو بخاطر جهیزیه من ناراحتی پسر اخرش دوبرابر ارث میبره بخاطر همین جهیزیه   بگو یه لیوان برای من کم بخرن روزگارتو اتیش میزنم بخوای دوبرابر ارث ببری 

والدالزنا    تازه میدونستی تو اسلام اگه پدر استطاعاتت مالی نداشته بشه وظیفه برادره که هزینه های واجب مثل پزشکی و غذا رو بده بگو  اوبنه ای پول دندونمم بابا ندارد تو باید بدی

همه اینا بخاطر اینه که مرد باید دوبرابر کار کنه چون پریود نمیشه و هم اخرش دو برابر ارث میبره

داداشای منم همینطوری ان   اوبنه ای نمیزاره حتی روی مبلی که خریده بشینم ولی راحت جلوی تلویزیونی که من خریدم میشنیه کانال عوض میکنه قهبه حرومزاده

وای بخدا تپش قلب گرقتم از دست داداشت عکسارو بریز تو مموری لپتامو بشکن بگو افتاد شکست بشکنی بهتر از ...

عزیزم 

مرسی که برام وقت گزاشتی تایپ کردی 

ممنونم که برام ناراخت شدی 

اما من خانوادم رو با همه کم و زیاد دوست دارم 

شما گفتی ولد الزنا خیلی حرف زشتیه عزیزم 

عزیزم مرسی که برام وقت گزاشتی تایپ کردی ممنونم که برام ناراخت شدی اما من خانوادم رو با همه کم و زیاد ...

ببخشید عزیزم من چون خودم بیش از حد برادرام و هم پدرم عوضی ان و هر فححححشی بدی بازم کمه ..  یادم رفته بود که مردم دیگه خیلی هاشون دیگه دراون حد بد نیستن که این فحشارو بشنون 

عزیزم اون کلمه هم معنیش بده  ببخشید بکار بردم   من هر وقت اون فحشو‌میدم منظورم به معنیش نیست منظورم ادم خیلی خیلی  بد و عوضیه اون فحشوکخ میدم دلم یکم خنک‌ میشه بازم ببخشید💚💚💚💚💚 

@niniyar‍ 

عزیزم این کاربری که فحش داده توی تاپیکم لطفاً پستش پاک کنید 

چنتا دیگه هم توی تاپیکام پست گذاشته تگ میکنم پاک کنید لطفا ♥️ البته شک دارم آقا هم باشه بررسی کنید