2777
2789
اون جواب نداد؟

اون روی پاهام جواب داد کلا من خیلیی موهای بپنم ضخیم و پر بود عین مردا بود موهای پاهام اما الان نازک و نرمال شده و کمم شده ولی دستام نه زیاد شدن گفتم عوض کنم شاید بهترباشه

میشه یه صلوات به نیت فرج بفرستی؟

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

چرا؟هر چی سطحش صاف تر بی موتر بهتربعد ۱۲ ساعت هم کمی مو رشد میکنه

بهترین حالت۲۴ ساعته  هم یه کم مو رشد داشته هک اینکه وفتی ۴ساعت قبل شیو میگنی استانه درد پایین میاد اوراتور مجبور درجه رو کم کنه

گودرزی هستم؛ تولیدکننده محصولات دستساز و تخصصی پوست. هدف من بازگرداندن درخشش و سلامت به چهره شماست. تمامس محصولات با بالاترین استانداردهای ایمنی برای صورت و دست ساخته میشوند.ابرسانهای من فراتر از یک آبرسان ساده هستند؛ با ترکیب آبرسانی عمیق و مرطوبکنندگی ماندگار، پوست شما را به طور کامل تغذیه میکنند.

چرا؟هر چی سطحش صاف تر بی موتر بهتربعد ۱۲ ساعت هم کمی مو رشد میکنه

بهترین حالت۲۴ ساعته  هم یه کم مو رشد داشته هک اینکه وفتی ۴ساعت قبل شیو میگنی استانه درد پایین میاد اوراتور مجبور درجه رو کم کنه

گودرزی هستم؛ تولیدکننده محصولات دستساز و تخصصی پوست. هدف من بازگرداندن درخشش و سلامت به چهره شماست. تمامس محصولات با بالاترین استانداردهای ایمنی برای صورت و دست ساخته میشوند.ابرسانهای من فراتر از یک آبرسان ساده هستند؛ با ترکیب آبرسانی عمیق و مرطوبکنندگی ماندگار، پوست شما را به طور کامل تغذیه میکنند.

بهترین حالت۲۴ ساعته هم یه کم مو رشد داشته هک اینکه وفتی ۴ساعت قبل شیو میگنی استانه درد پایین میاد ا ...

جایی که من میرم میگن مو رشد نداشته باشه هر چی صافتر و تمیز تر بهتر ، چون قراره برسه به ریشه مو ، رشد کنه مانع میشه

حتی پیجشونم پست درست کردن در این باره

من لیزرم از این لیزرهاست که با بدن تماس نداره دستگاه خنک کننده داره شاید هر جایی فرق کنه

جوابم گرفتم 

یه بار جوون بودیم نچسبید اونم