2777
2789

مرغ و با پیاز تف بده اب بریز روش بپزه بعد ادویه ها رو بزن اگه میخای اب دار شه که هیچ اگرنه بزار ابش خشک شع.

بعضیاهم مرغ و سرخ میکنن بعد اندازه یک لیوان اب میریزن مزه بگیره با ادویه ها و رب

She is everything I ever wanted.... 

مرغ رو با پیاز خوب سرخ میکنم جدا میذارم.

رب رو همراه با هویج تو روغن خوب سرخ میکنم ادویه هم زردچوبه و فلفل قرمز و دارچین و زنجبیل و زعفرون میزنم مرغارو میندازم توش بعد ابجوش به مقدار کافی میریزم روش میذارم جا بیفته و مرغا هم توش قشنگ بپزن.خیلی خوشمزس واای دلم خواست 😋

😍💞😚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرغ رو خوب سرخ میکنی بعد روغنشو میریزی دور اگه رژیم هستید مرغ سرخ شده رو هم با اب گرم بشور که روغناش پاک شه . ی پیاز داغ طلایی بگیر ادویه بزن و رب گوجه بعد مرغ و آب بریز . بعد از ی ۴۰ دقه ای مواد دیگه ای رو که دوس داری اضاف کن مثل سیب زمینی . الو بخارا . هویج و یا هر چیزی

مرغ رو با پیاز تفت بده بانمک و فلفل وزردچوبه وکمی آویشن .بعدکه پخت مرغ رو سرخ کن .بعدتو آب مرغ رب ویه کم دارچین بزن بعدش مرغ رو اضافه کن شعله رو کم کن تا قشنگ دم بکشه آب مرغ البته باید خیلی کم باشه

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........

مرغ و تازه بخر و بعد شستی آبش که رفت نمک بزن و تو روغن سرخ کن حسابی تا طلایی بشه بزار کنار.همزمان تو قابلمه ات پیاز درشت و نگینی خرد کن و بزار پیاز طلایی بشه با روغن بعد دوقاشق رب و نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و پودر سیر و کمی دارچین و بهش اضافه کن و همرو تفت بده تا رنگ رب خوش رنگ بشه بعد دولیوان آب بهش اضافه کن بزار جوش بیاد بعد مرغای سرخ کردتو بریز توش و اول سینه هارو بچین بعد روش رون ها (چون رون زودتر پخته میشه)درشو ببند بزار دو ساعت بپزه یک ربع آخر زعفران بهش بزن.

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️
این رستوران ها خورشت مرغشون خیلی خوشمزه هست چی جوری درست میکنن

مرغای منو همه میگن انگار مرغ عروسیه 

اول مرغ رو بشور بعد بریز تو یه قابلمه روش اب سرد بریز در حد سه تا چهار دقیقه بزار روی گاز وقتی کف و خون ابه اومد بالا بیار پایین و دوباره بشور ....این کار باعث میشه بوی زخم مرغ بره و بعد بزار ابش کامل بره. بعد در قابلمه لایه لایه مرغ بچین برگ بو پیاز زعفران ادویه سیر رنده شده و بخصوص هویج و کرفس لایه لایه مرغ بریز روش سلفون بکش حداقل دوساعت بزار یخچال حالا اون مواد رو کلا بریز بیردن چون مرغ طعم گرفته و اونا میکروبی شدن و بعدش مرغارو با کمی نمک و روغن سرخ کن نه زیاد خشک بشه نه زیاد بی رنگ و بو بعد بچین تو قابلمه و حالا سسش ......کمی پیاز رب ادویه سیر و ابغوره هویج تفت بده و بریز رو مرغا بعد مقداری کم اب بریز درش رو بزار بپزه 

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم