2777
2789

دیشب یه دقیقه هم چشم رو هم نزاشتم الان بازم داره خارشم شروع میشه 

خارش ابله مرغان کثافت😭

هیدروکسیزین و اسیکلوویر نمیدونم چه کوفتین دکتر داده بخورم هیچ گوهی تغییر نمیکنه 

من چه غلطی بکنم ای خداااااااااااا😭😭😭😭😭😭😭😭

ایشالله ذلیل بشن بی صاحابای مرده شور معلوم نیست ویروسش از چه جک و جونور کثیفی داره میاد الهی ریشش خشک بشه رو زمین 

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡

یکی نیست بگه چه غلطی کنم ؟ 

فقط برای تاپیک های خاله زنک زرنگید و همیشه در صحنه حاضر

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هندونه و خاکشیر زیاد بخور

انسانیت.....از دور شاید دید در ماه /چشم خود بستم تا که چشم مستش ننگرم دل فریاد زد دیوانه من میبینمش...عاشق مولانا و حافظ و وحشی بافقی و شاهنامه و سعدی.عاشق اسطوره ها و داستان ها،عاشق تاریخ ایران.عاشق نوشتن و نقاشی کشیدن...عاشق کتاب و پادکست...اگه کتاب قشنگ یا پادکست قشنگ میشناسی بهم معرفی کن...دنیا هنوز قشنگه چون هنوزم آدمای خوب زیادی هستند که میشه به اعتبار بودنشون به زندگی لبخند زد

با تاید حموم کن زود به زود حموم کن من روزی دو سه بار حمام میبردمشون

بابا اصلا نمیتونم برم حموم 😭

خوردنی بگو چیزی که بخورم کمش کنه

ابله مرغون مگه واسه بچگی نیست

منم از یه بچه نفهم گرفتم 

اومده بزور منو بغل میکنه با مریضی لجنش

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز