2777
2789
عنوان

بچه ها بدبخت شدم

217 بازدید | 19 پست

امروز رفتم مدرسه خیلی بد به ناخونام گیر داد گفت باید کاشتت رو ریموو کنی موندم چیکار کنم ۷۰۰ تومان پول دادم و مجبور هم هستم چون رام نمیدن مدرسه چیکار کنم بنظروتون پیشنهاد بدین بعد تا آخر مرداد باید مدرسه برم و متأسفانه ۴ مرداد تولدم هم هست موندم واقعاً 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای چه بد چرا باید بری مدرسه 

دستکش بپوش

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

خدا از معلممون نگذره به خاطر یک نمره امسال باید تا مرداد مدرسه برم واسه امتحان تاریخ رو افتادم واسه ...

چندمی؟ 

مستمر و افتادی؟ خب امتحان یه روزه چرا باید تا 4 مرداد بری مدرسه

؟؟ 

چندمی؟ مستمر و افتادی؟ خب امتحان یه روزه چرا باید تا 4 مرداد بری مدرسه

نهم هستم بله امتحان پایانی رو افتادم )منظورم درس عربی بود از جغرافیایی)

والا به مدرسه گفتیم و مدرسه گفت ابلاغیه جدیده و امسال این طوری هست جالب این جاست که ۲۸۰ تومان هم بابت ثبت‌نام گرفتم