2777
2789
عنوان

بچه ها برم پیویش

113 بازدید | 16 پست

سلام با ی پسری سرکلاس برنامه نویسی آشنا شدم ازش خوشم اومده چندباری فقط به من گفته خسته نباشید تو گروه هم فایل میفرستم اون و یک نفر دیگه ازم تشکر میکنن پی وی هم رفتم و ی سوال پرسیدم و ۶ دقیقه ویس برام فرستاد دیگه آخرش هم تشکر کردم و گفت خواهش میکنم

دوشنبه باز فایل رو فرستادم و نوشت خیلی ممنون لطف کردین درحالی ک اصلا جواب بقیه رو نمیده 

و تو گروه هم هیچکس جز اون جواب سوالاتم رو نمیده

ی سوال برام پیش اومد تو گروه پرسیدم 🥲هیچکس جوابمو رو نداد این پسره هم دیده ولی جواب نداده

دوستان وقتتون بخیر 

کسی جلسات ۱۹ و ۲۰ رو بلد هست لطفا پی وی برام توضیح بده،،،چون مبحث طولانی هست گفتم گروه شلوغ نشه

این بود پیامم

برم پیویش بگم یمشه لطفا توصیح بدین؟؟؟؟؟یا نه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه نرو 

خب اگه بلد بود همونجا میگفت 

"برای من خواندن این که شن های ساحل نرم اند، بس نیست...میخواهم پاهای برهنه ام آن را حس کنند! به چشم من هر شناختی که مبتنی بر احساس نباشد بیهوده است.."

نه 

چون اگه مایل بود توضيح میداد برات

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍

بازم پی وی میپرسیدی شاید حس کرده سری قبل خوب توضیح نداده ک تو ازش نپرسیدی تو گروه از بقیه درخواست کردی

واسه‌رسیدن‌منوعشقم‌وخوشبختیمون‌یه‌صلوات‌میگی❤️😘گفتی بگو برات حمد بخونم قشنگم🦋🙏🏻دیگه داره میشه ۸سال که خونوادم رضایت نمیدن🥲خدایاکمکم کن🤍

ول کن تو چرا گوش نمیدی کتک میخوای چند بار میگم بی خیال شو این اگه میلز هم داشت انقدر عجله کردی که میگه دختره چه هوله اینم مثل بقیه ایت الان فکر میکنه چه شاخیه این راهش نیست

عه الان چی برم پی وی یا زشته؟

اره برو و بگو اگ وقت دارین 

واسه‌رسیدن‌منوعشقم‌وخوشبختیمون‌یه‌صلوات‌میگی❤️😘گفتی بگو برات حمد بخونم قشنگم🦋🙏🏻دیگه داره میشه ۸سال که خونوادم رضایت نمیدن🥲خدایاکمکم کن🤍