2777
2789
عنوان

بچه 5 ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 27 پست
چه لباسی می پوشن بیرون می برین؟

کلاه کاپشن جوراب شلوار گرم من پتوشم میبرم که اگه سرد شد یا بارون گرفت بپیچم دورش

دنیای دخترانه صورتیه من دلم برات تنگ شده.برایـ گوشواره های گل شیپوری برای عروسکام نازنین و مریم☺️برای پیراهن های گلگلی که مادرم با چرخ دستیش برام میدوخت و پولک دوزی میکرد برای رمان های قرمز وموهای بافته برای بوته های گل یاس و عطر خوب پختن رب خونگی تو حیاط مادربزرگم برای همه ی اونروزهای قشنگ که زود گذشت.💋🌺🌈💐🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با ماشین فقط بیرون میبرمش پیاده روی اصلا از بس مادر شوهرم بهمو ترسونده داد میزنه میگه مریض میشه ...

وای عین بچه منه . بغلیه . خب بغلش کن ببرش بیرون گناه داره هر وقت هوا خوب باشه  هیچی نمیشه .

تیکر تولد دوسالگی عشقم دخملم . بسلامتی همه نی نی ها صلوات 
انقد گریه میکنه و اذیت جونش به گهوارش وصله فقط 

دختر منم گهواریه هس . ولی وقتی بغلم باشه راه میرم هم ساکته چون بغلی هم هس . نی نیت دختره وزن پنج ماهگیش چقد بود  ؟؟؟؟  

منم شوهرم خیلی حساسه همش میگه مریض میشه نبر و.... دیگه حوصلم سر رفته،  به نظرم عادت میکنه تو خو ...

منم به خاطر بچم نشستم خونه باور کن بدنشون حساستر می شه چند روز پیش کار پیش اومد رفتم بیرون شاید نیم ساعت از اون روز افتاده به سرفه بدنشم کلی ضعیفتر شده

ببر عادت کنه 

اگر خاطرمان تنها ماند.  طلب عشق ز هر بی سر و پایی نکنیم😢
خوب شیر میخوره بازیگوشی نمیکنه ؟  دختر من خیلی بازیگوشی میکنه درست شیر نمیخوره خوب وزن نمیگیره& ...

خوب شیردنمیخورد سرشو برمیگردوند چهار ماه با بدبختی شیرذخودموددادم وزن نگرفت

منم شیر خشکیش کردم یکماهه

پدرمو دراورد

شبا تو خواب شیرذخودمو میخوره

خوب شیردنمیخورد سرشو برمیگردوند چهار ماه با بدبختی شیرذخودموددادم وزن نگرفت منم شیر خشکیش کردم یکما ...

وای دختر منم دقیقا اینجوریه . شیشه هم نمیگیره اصلا .