2777
2789
عنوان

بچه 5 ماهه

189 بازدید | 27 پست

بچه ها به نظرتون بچه 5 ماه رو تو این فصل سال ببرم بیرون یا نبرم؟ اصلا نمیتونم برم بیرون،  ولی بعضیا بچه 1 ماه رو میبرن،  به نظر شما چکار کنم ببرم با کالسکه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای اره ببر ولی خب خوب بپیچون...

من پسرمو الان یکسالشه راه به راه سرمامیخوره

منم گاهی میخوایم پیاده بریم روسری میزنم سرش وکلاه...

برای حل مشکلم یه صلوات میفرستی???              خدایا خیلی خیلی میترسم ولی  دل خوشم  به این ایه (وافوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد)...خدایافقط توبینایی توشنوایی خودت میدونی توی دلم چی میگذره خدایاکمکم کن..ان شاءالله همه به حاجات شون برسن...(بیاین برای هم دعاکنیم)
من از ٢٠ روزگي ميبردمش بيرون.لباس مناسب تنش كن پتو و شير خشكو پوشكم همرات ببر يه هوايي بخور

البته بیرون رفتم که،  با ماشین خیلی اینور اونور رفتیم،  منظورم بازار بود با کالسکه

من دخترم سه ماهس.همین چن روزپیش برای اولین باربردمش بیرون جنگل.خوب بپوشونس.تجهیزات لازمم همرات ببر.مامانم میگ بچه های کوچکتروتوبازارمیبینم که ماماناشون بغلشون کردن دارن میگردن

باشه

من با ماشین فقط بیرون میبرمش پیاده روی اصلا

از بس مادر شوهرم بهمو ترسونده داد میزنه میگه مریض میشه بشین تو خونت

۵ماهه نه رنگ ارایشگاه دیدم نه باشگاه نه حتی یه پیاده روی ساده

روز به روز دارم چاقتر میشم از بس تو خونم

اینم بگم بچم فوق العاده اذیت کاره و بغلی اصن زمین نمیمونه ک ورزش کنم یا به خودم برسم و اینکه در طول روز اصلا خواب نداره

من با ماشین فقط بیرون میبرمش پیاده روی اصلا از بس مادر شوهرم بهمو ترسونده داد میزنه میگه مریض میشه ...

منم شوهرم خیلی حساسه همش میگه مریض میشه نبر و.... دیگه حوصلم سر رفته،  به نظرم عادت میکنه تو خونه،  بیرون ببرم بهتره 

جدی؟  پس منم ميبرمش اخه میرم بیرون همش میترسم سرما بخوره

منم میترسیدم تا پنج ماهگی بیرون نبردمش هی میگفتم مریض میشه مادرم چند عصره تو بازار کار داره میاد منم میبره میگه چی هی گرفتی نشستی تو خونه . رفتم دیدم اوه همه با بچه کوچیک تو بازارن . اگه بپوشونیش چیزیش نمیشه . من حتی پتو هم دورش نمیدم چون بدش میاد جیغ میزنه کاپیشن براش میپوشم با شلوار گرم و کلاه 

تیکر تولد دوسالگی عشقم دخملم . بسلامتی همه نی نی ها صلوات