2777
2789
عنوان

مادر شوهر بد

253 بازدید | 9 پست

من تازه عقد کردم سنم ۱۹ دارم میرم ۲۰ مادر شوهرم همش میگه اینوبگو اینو نگو اینجور حال احوال کن یا چیزی پختنی نمیزاره میگع میسوزی انگار با بچه طرفه هیچی بلد نیستم یا میگع اینجا برو اینجا نرو خونش شهرستان دوره ولی خب مجبورم دیر به دیرم شده بیام چطور با این رفتار کنم من رفتیم دنبال دسته دوتا کیک برداشتم برده گذاشته سرجاش یکی گفت ببخشید شرمنده حرصم در اورده خیر سرش برام قربونی خواست کنه گوسفند جلو دسته کشته نه من بخوره سرش

برو باهاش رک و بی‌پروا حرف بزن. بگو که اینجوری رفتار کردن رو نمی‌پسندی و دلت نمی‌خواد از این به بعد اینطور پیش بری. خیلی ساده بگو که احترام به نظرات همدیگه ضروریه. اگه همین الان مرزت رو نشون ندی، هر روز بیشتر اذیت می‌کنی. اگه هم نخواست به حرفت گوش بده، کمتر بهش توجه کن و فقط کار خودتو بکن.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه شهرستان دیر به دیر میری تحمل کن

ظاهرا عروس کم سن گرفته خودش تربیت کنه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

همون یکیم میدادی بهش میگفتی برا خودت😁 ...

بگو مادرجان اگه از نظرت من بچم نمی اومدی خواستگاری اگرم که بزرگم و اومدی خواستگاریم پس این رفتارت با تازه عروس جوون اشتباهه . رفتارتو سرسنگین کن رفت و آمدتم تونستی همون کمم نرو همسرتم اعتراض کرد بگو رفتار مادرت اذیتم میکنه انگار بچه دوسالم خودش با مادرش حل میکنه.

منم سنم ۱۸بود منو مجبور کرد برخورد اول دست پدرشو ببوسم 🤣چون لاغر بودم تو مهمونی میگفت دوتا دامن بپوش تو سوتینت جوراب بزار تا این حد یعنی بخوام تعریف کنم خودم مخم سوت میکشه ۲۰سال گذشته اصلا رو نده حواست باشه بعده ۲۰سال هنوز خودخوری میکنم با اینکه فوت شده