2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مستاجر خودتونه؟

خب جوابش کنین سالش که شد

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

دعا برا صاحب خونه بد چی 😅بخدا از دست مرغ و خروس هاش آسایش ندارم انگار تو روستا هستیم خواب ندارم شبها از بس خروس هاش  میخونند

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

دمشون بگیر بندازشون بیرون خانوم دعا چیه

من ۱۵ سال خونه ی شوهرم دست مستاجر بود بلند نمی‌شد هرسال گریه می‌کرد که بگذار بشینم بدبختم با این پول جایی نمیتونم پیدا کنم من وارد زندگی شوهرم شدم 

خانوادگی توی یک ماه مثل موش انداختمشون تو کوچه

🌸🌸🌸'' انا قَلبى لَكَ مَيّال ''🌸🌸🌸  💕💕💕 قلبِ‌ من‌ ميلِ‌ تـــو دارد•💕💕💕

دمشون بگیر بندازشون بیرون خانوم دعا چیهمن ۱۵ سال خونه ی شوهرم دست مستاجر بود بلند نمی‌شد هرسال گریه ...

لابد خونه رو هم داغون کردن

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76__۲۲ آبان 1404....... هدف اول: 70 ....... هدف دوم: 68 ....... هدف سوم: 66 ....... هدف چهارم: 64 ...... هدف پنجم: 62 ...... هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ...... هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 ..... هدف یازدهم: ۵۴ ..... هدف دوازدهم: 53 ..... هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

2790
2778
2791
2779
2792