از اول ازدواج فهمیدم نمیتونم با مادرشوهرم رابطه خوبی داشته باشم کج دار مریز پیش رفتیم اوایل شوهرم دخالت نمیکرد اما این اواخر مشکلمون شدید تر شد که شوهرم وارد بحثا شد و بالاگرفت و باعث قطع رابطمون شد اول از اینکه از خانوادمون دفاع کرد خوشحال بودم اما الان حس بد دارم باعث شدم رابطش با خانوادش بهم بخوره هرچی بهش میگم به مامانت زنگ بزن و بزار مشکلات بین من و مامانت بین خودمون باشه قبول نمیکنه. اگه میتونید راهنماییم کنید چکار کنم اگه هم مشاور تلفنی میشناسید معرفی کنید؟
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
خودتو اذیت نکن. تو رابطه ای رو خراب نکردی. رابطه اش با مادرش ادامه داره. شما هم مشکل خودت و مادرت رو ...
کاش حداقل رابطهشون درست بشه. راستش مادرم فوت کرده نمیتونم تصور کنم اگه بود رابطش با شوهرم چجوری بود. یکی از مشکلاتی که با مادرشوهرم دارم سر همین موضوعه
خب از کجامعلوم مقصر این بوده مادرشوهرت سر تربیت بچت با تو بحث کنه شوهرت بگه کاریشون نداشته باش بزار ...
آره خب شوهرم بچه نیست که هرچی من بگم انجام بده خودش هم در جریان اختلاف ها بود شاید بی سیاستی کردم اما خب نمیخوام فاز قربانی ها رو بگیرم. ممنونم از درکت🌺🌺