|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•|
چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...
از خون جوانان وطن لاله دمیده.ازماتم سرو قدشان سروخمیده.چه بدرفتاری ای چرخ،چه بدکرداری ای چرخ،سر کین داری ای چرخ..نه دین داری نه آیین،نه آیین داری ای چرخ! صدای( بهنام درویشی) وقتی با بغض به مامانش میگفت توپ تانک مسلسل دیگر اثرندارد،به مادرم بگوئید دیگر پسر ندارد...تا قیامت تو گوش منه.. کلام شد گلوله باران🖤به خون کشیده شد خیابان🥀ولی کلام آخر این شد که جان من فدای ایران
من شغلم جزء رویاهام بوده که یک درصدم احتمالشو نمیدادم که بهش برسم .اما بااینکه همیشه هرروز فیکس صبح م،پنجشنبه جمعه هام خونه م و محل کارمم باخونه ۵دیقه فاصله داره اما واقعااا خسته م .یعنی هرروز بیدارشدن برام مصیبتیه.هرشب برای روزبعدش عزا میگیرم که چجوری فرداش پاشم
از خون جوانان وطن لاله دمیده.ازماتم سرو قدشان سروخمیده.چه بدرفتاری ای چرخ،چه بدکرداری ای چرخ،سر کین داری ای چرخ..نه دین داری نه آیین،نه آیین داری ای چرخ! صدای( بهنام درویشی) وقتی با بغض به مامانش میگفت توپ تانک مسلسل دیگر اثرندارد،به مادرم بگوئید دیگر پسر ندارد...تا قیامت تو گوش منه.. کلام شد گلوله باران🖤به خون کشیده شد خیابان🥀ولی کلام آخر این شد که جان من فدای ایران
|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•|