2777
2789
عنوان

😢😢😢😢یعنی چی واقعا؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 31 پست
😢😢😢😢😢😢 موندم چرا قسمت فروشگاهو راه اندازی کردن تو این سایت  یعنی الان من عکس عروسکامو ف ...

عزييييزم فروشگاه واسه اونايي هست كه با ني ني سايت از قبل توافق ميكنن 

يه هزينه اي هم در قبالش ميدن 

يا شايد در قبال اين كار ني ني سايت از اون فروشگاه يه كار ديگه ازش بخواد 

دلت که گرفت.../ دیگر منت زمین را نکش.../ راه آسمان باز است؛‍‍‍‍‍‍‍ پر بکش.../ او همیشه آغوشش باز است.../ نگفته تو را می خواند.../ اگر هیچکس نیست؛ خدا که هست...
😢😢😢😢😢😢 موندم چرا قسمت فروشگاهو راه اندازی کردن تو این سایت  یعنی الان من عکس عروسکامو ف ...

اره من به نی نی یار گفتم پس چجوری بگم کجا بیان گف باید شمارتو بدی

کی اییییین همه راهو برای یه لینک گرفتن از من میاد😂

نیستیم نذار😒😒😒

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب عزيييييييز م ميدونم بهت حق ميدم ولي اگه اينجوري بود ديگه اين همه سايت هاي فروش اينترنتي نبود&nbs ...

بله بله شمااا کاملاا درست میگین 😊😊😊

عروسکهای💞میم💞      عروسک های پارچه ای و دستدوز میم ، عروسک روسی،هدیه،هدیه خاص ،هدیه هنری،کادو،سفارش از روی عکس، 
اره من به نی نی یار گفتم پس چجوری بگم کجا بیان گف باید شمارتو بدی کی اییییین همه راهو برای یه لینک ...

😂😂😂😂اره والا کسی برای مدل دیدن حاضر نیست بیاد پیام بده بگه لینکه کانالتونو بدین مدلاتونو ببینم 

عروسکهای💞میم💞      عروسک های پارچه ای و دستدوز میم ، عروسک روسی،هدیه،هدیه خاص ،هدیه هنری،کادو،سفارش از روی عکس، 
عزييييزم فروشگاه واسه اونايي هست كه با ني ني سايت از قبل توافق ميكنن  يه هزينه اي هم در قبالش ...

ععععع

جدی؟؟؟

خب شرایط توافق با فروشگاهو از کجاا باید بدونم من

خب ب جای اینکه بگن کاربریتو حذف میکنیم بهتر نیست توضیح بدن و شرایط فروشگاهو بگن

ععععع جدی؟؟؟ خب شرایط توافق با فروشگاهو از کجاا باید بدونم من خب ب جای اینکه بگن کاربریتو ح ...

😄😄😄 عزييييزم فكر كنم با فروشگاه هاي بزرگ توافق ميكنن 

مثل ديجي كالا 

يا همين حراج بزرگ اسفند كه بالاي صفحه ي سايته 

اينجوري سودش بيشتره 😁

حالا شما به ني ني يار پيام خصوصي بده 

ببين چي ميگه

دلت که گرفت.../ دیگر منت زمین را نکش.../ راه آسمان باز است؛‍‍‍‍‍‍‍ پر بکش.../ او همیشه آغوشش باز است.../ نگفته تو را می خواند.../ اگر هیچکس نیست؛ خدا که هست...
😄😄😄 عزييييزم فكر كنم با فروشگاه هاي بزرگ توافق ميكنن  مثل ديجي كالا  يا همين حراج بزر ...

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

اره😁چندتا ممبر داری؟

یکساله کانال دارم 300 نفرن که هرروز لفت میدن

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

گريه نكون آفرين 

خواستی بهم پیام بده تبادل کنیم یه گروهم زدم مخصوص تبادل  e_b73 ای دیم

باشه عزیزم 

تبادل تو کانال خوبه؟؟ اخه مشتریای من همه لفت میدن 😭😭😭😭

گريه نكون آفرين 

😊😊😊😊چشم عزیزم❤💜❤💜

عزیزم لینک گذاشتن ممنوعه که اصل کار همون لینکس

بله راست میگید لینک ممنوعه اون یکی دوستان هم لینک نمیزارن.ب بچه ها میگن بیان خصوصی اونجا لینک میدن

آنقدر زیبا عاشق او شده ای که آدم لذت می برد از این همه خیانت....روزی هم اینگونه عاشق من بودی...