2777
2789
عنوان

وقت ازدواجمه

137 بازدید | 16 پست

وقتی سنم کم بود و میدیم دوستام و همسنام دارن نامزد میکنن به خودم میگفتم چرا کسی سمت من نمیاد چرا من حتی ی پیشنهاد ساده هم ندارم 

وقتی با تراپیست یا دوستام حرف میزدم میگفتن هنوز واست زوده نگران نباش پیش میاد با بالا رفتن سن من میدیدم خیلی دارن ازدواج میکنن و باز هم کسی سمت من نمیاد 

وقتی شد ۲۳ سالم اینجا خیلی حرف میزدم میگفتن نگران مباش صبر کن سنی نداری برو سرکار این کارو کن اون کارو کن 

تا اینکه تو سن ۲۴ سالگی ی آدم اومد سراغم اصلا اوکی نبود بعد اون ۴ نفر دیگ اومدن همشون دنبال رابطه و یکی از یکی بدتر 

الان شده ۲۸ سالم دوستام و هم سنام ک بچه های ۵_۶ ساله دارن 

جوری شده ک دخترای ۸ سال کوچکتر از منم دارن ازدواج میکنن

نمیدونم کجای زندگی و اشتباه رفتم نمیدونم چه گناهی کردم ک انقد باید اذیت شم 

الان با شرایط خوب کاری و زندگیم بازم هیچ خواستگار یا پیشنهاد جدی ندارم 

آدمایی هم ک میان جدی نیستن میان واسه لذت و خوشگذرونی خودشون البته تعدادشون هم زیاد نیس 

نمیدونم چیکار کنم آدم از ی جایی دیگ میبره دیگ خسته میشه

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نماز بخون و از خدا بخواه باور کن بهترین آدمو سر راهت میزاره قول میدم به شرطی که همش ازش بخواهی و نما ...

با احترام به نظرتون ولی هیچ ربطی به نماز خوندن نداره 

مگه این همه آدم ک ازدواجای خوب کردن نماز میخونن؟

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین

تقصیر تو نیست ازدواج شانسیه بیشتر دست تقدیر هست اصلا دست خود آدم نیست. منم همینجور شدم البته الان 37 سالمه. هرکار کردم نشد حتی یکنفر نیومد سراغم. به این نتیجه رسیدم روزی من نیست. دیگه غصه نمی‌خورم. اینارو نگفتم بترسونمت گفتم که فکر نکنی تقصیر تویه یا ایراد داری. دخترای دیگه که ازدواج میکنن نه خیلی مزیت دارن نه کار خاصی کردن. قسمت و روزیشونه. خودتو سرزنش نکن. زندگی کن فقط. انشالله برای تو درست میشه 

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
دو سال وقت داریصادقانه بگم بعد از ۳۰ سالگی به ازای هر یکسال جلوتر کیفیت خواستگار های دختر افت می‌کنه ...

چی بگم 

این همه بهم گفتن وقت داری وقت داری شده ۲۸ سالم 

من ک امید ندارم دیگ 

با احترام به نظرتون ولی هیچ ربطی به نماز خوندن نداره مگه این همه آدم ک ازدواجای خوب کردن نماز میخونن ...

من یه نفرو‌ میشناسم که بنده خدا شرایط خانوادگی خوبی نداشت و همه چیزش در حد معمولی بود. ولی نماز خوند و همش از خدا میخواست البته اینم بگم که محجبه نبود و اتفاقا خیلی هم باز و ازاد بود. ولی دقیقا همون چیزهایی که از خدا خواست شد و همون شوهری که ارزو میکرد خدا بهش داد

عزیز دلم 💔

من الان تو ۷ سال پیش تو وایسادم 

و باهاشم از همین الان کنار اومدم ک شابد همینجوری بره جلو

چیکار میشه کرد سعی کن بهش فکر نکنی 

واقعا نمیفهمم چرا خدا بعضی چیزهارو برای بعضیا اینقدر سخت میکنه

ولی خوبه ک حداقل کار خوب داری❤

منم ۲۸ سالمه 

اون موقع میگفتن با پسرا دوست نشین ، با حیا باشید ، فلان کارو نکنید قبل ازدواج 

ولی الان چی ؟ تموم دخترایی که با کل شهر بودن یه شوهر کردن که از نظر اخلاقی و رفتاری بسیار بسیار خوبن 😕

نه اینکه حسودی کنما، نه، امیدوارم همیشه زندگیشون به شادی و خوشی باشه ولی کوشن اونایی که میگفتن برای پسر مردم دلبری نکنید ؟ 

نتیجه رو تحویل بگیرن

حالا خوب شد ؟ 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

منم ۲۸ سالمه اون موقع میگفتن با پسرا دوست نشین ، با حیا باشید ، فلان کارو نکنید قبل ازدواج ولی الان ...

بلایی که سر منم اومد و درنتیجه افکار دینی مذهبی رو کااااملا گذاشتم کنار

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
هرچی بیشتر دنبال چیزی باشی.. بیشتر ازت دور میشهکار داشته باشبیرون بروباشگاه بروب موقع شوهر میکنی

شاغلم بیرون میرم باشگاه هم میرم 

دیگ موقعش کیه؟