2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیز یجا دیدم ترازتو خیلی خوب شدیمیشه دبیرا و منابعتو بگیو بگی دقیقا از کِی شروع کردی واسه کنکور؟پای ...

سلام گلم

فیزیک جامع خیلی سبز و کتاب درسی ..دبیر نداشتم

شیمی هم همون منابع فیزیک

زیست پینوکیو و کتاب درسی...مباحث مشکل با فرهمند

ریاضی هم مباحث پرسوال آریان حیدری و جزوه ش 

زمین هم مهرو ماه و فیلم رجایی و کتاب درسی

یک ماه مونده به کنکور هم مبحثی سوالات کنکور رو زدم 

جدی شو از تابستون پارسال...دانشجو بودم و خیلی پایه خوبی هم نداشتم

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱

سلام گلمفیزیک جامع خیلی سبز و کتاب درسی ..دبیر نداشتمشیمی هم همون منابع فیزیکزیست پینوکیو و کتاب درس ...

من واسه تخصصیا سالیانه ببینم ایراد داره ؟اخه با فیلم بهتر یاد میگیرم..

بنظرت از الان با قلمچی بکوب بخونم میتونم دندون بیارم؟

من واسه تخصصیا سالیانه ببینم ایراد داره ؟اخه با فیلم بهتر یاد میگیرم..بنظرت از الان با قلمچی بکوب بخ ...

اینکه صفرتا صد همه درس هارو ببینی خیلی وقت گیره ها .. هرجلسه هر کدوم کم کم ۳ساعته...آزمون خیلی کمک کننده هست من خودم ماز شرکت کردم

هیچی نشدنی نیست😍اگر پیوسته تلاش کنی حتما موفق میشی

اینکه صفرتا صد همه درس هارو ببینی خیلی وقت گیره ها .. هرجلسه هر کدوم کم کم ۳ساعته...آزمون خیلی کمک ک ...

هم مازو بزنم هم قلمچی چطوره؟

اخه خیلی وقت دارم میتونم فیلمم ببینم..

مبشه بگی چه ماهی درسارو تموم کنم بهتره؟

و اینکه من هیچی از جمع بندی نمیدونم 😑باید چیکار کنم تو جمع بندی

هم مازو بزنم هم قلمچی چطوره؟اخه خیلی وقت دارم میتونم فیلمم ببینم..مبشه بگی چه ماهی درسارو تموم کنم ب ...

نه اصلا خودت رو گیج نکن...یک آزمون رو بده با تحلیل کامل...حواست باشه تست زدن و کلی سوال حل مردن یادت نره و فقط غرق فیلم نشی...تا ۲۰اسفنداینا تموم شه خوبه،تو همزمان با آزمون پیش بری خودش مرور و جمع بندی رو داره من برای جمع بندی کتاب رو کامل مرور میکردم و فقط سوال کنکور میزدم

نه اصلا خودت رو گیج نکن...یک آزمون رو بده با تحلیل کامل...حواست باشه تست زدن و کلی سوال حل مردن یادت ...

روزی چندتا تست میزدی؟

بنظرت با فیلما یه منبعو کامل بزنم سوالای ازمونای مختلفم حل کنم چطوره؟نیاز به منبع دوم ک نیست؟

روزی چندتا تست میزدی؟بنظرت با فیلما یه منبعو کامل بزنم سوالای ازمونای مختلفم حل کنم چطوره؟نیاز به من ...

عزیزم طبق بودجه آزمون پیش میرفتم و هیچوقت نمیشمردم..یک روز اصلا نمیرسیدم و یک روز همه تایم اون درس رو تست میزدم،حد مشخص نداره.‌‌..یک منبع با سوالات کنکور کافیه اصلا نیاز به دو منبع نیست ...همون سوال های کنکور ها خیلیییی کمک کننده هست