2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه ی جوانبو بسنج

شرایط مالییشو داری؟

خدایی نکرده تفاوتی بین اونو بقیه بچه هات قائل نمیشی؟

معلولیتشو ضعف نمی بینی و هواشو داری؟

بچه هات باهاش کنار میان ؟

از همه مهمتر تحت تاثیر حرف بقیه قرار نمیگیری رفتارت باهاش بد شه؟

میتونی مراقبت کنی ازش ؟

" قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی و باید آزاد باشی سخت ترین کار برای نجات بردگان است"هریت تابمن

همه ی جوانبو بسنجشرایط مالییشو داری؟خدایی نکرده تفاوتی بین اونو بقیه بچه هات قائل نمیشی؟معلولیتشو ضع ...

تفاوت که حتما هست 

یعنی کسی انتظار داره اون بچه را هم مدرسه غیر انتفاعی بگذارم؟

نه تنبلا نوه برامون نیاوردن البته خودم ۴۶ ساله هستگ

مگه میشه یه ادم انقدر دلش بزرگ باشه.دمت گرم. با وجود وسایل توانبخشی زندگی معلولین راحت تر شده. بعدهم نوع معلولیت مهمه. مثلا بچه ای که میتونه راه بره دراینده خودش بره دسشویی ولی یه معلولیت توی پا دست داشته باشه برای شما راحت تره. 

تفاوت که حتما هست یعنی کسی انتظار داره اون بچه را هم مدرسه غیر انتفاعی بگذارم؟

صرفا مدرسه غیر انتفاعی نیست که، اگه باعث میشی اون تفاوتو اونم حس کنه مثل بقیه دوسش نداری بنظرم کار درستی نیست

اگه شرایط مالیشو داری از نظر مالی کمکش کن 

" قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی و باید آزاد باشی سخت ترین کار برای نجات بردگان است"هریت تابمن

تفاوت که حتما هست یعنی کسی انتظار داره اون بچه را هم مدرسه غیر انتفاعی بگذارم؟

کسی که معلولیت ذهنی داره متفاوته ولی معلولیت جسمی فرقی نداره با ادم عادی. جای پیشرفت و موفقیت زیادی دارن اینجور بچه ها. نیاز به کمک دارن تا نقلط قوتشون رو پیدا کنن تا ضعف معلولیت رو ازبین ببرن.حتی حتی گاهی بچه های معلول ذهنی هم توی یه چیزی استعداد دارن

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 22 دقیقه پیش
2791
2779
2792