2777
2789
اره عالیه برخورد‌مردخثوصا با افغانی ها و کارگر ها و کسایی ک فکر‌میکنن موقعیت اجتماعی پایینی دارن

یکی دو سال اخیر تحت تاثیر جوی که تو مجازی ایجاد شده با مهاجرا بد برخورد میشه وگرنه قبلش مردم با اونا هم خوب بودن ، والا من مهاجرت نکردم ولی تو برنامه های کشورای مختلف که میبینم اونجا هم افرادی هستن که به طور واضح با توجه به جایگاه اجتماعی برخورد میکنن و حتی تو بعضی کشورها این خیلی بیشتر از ایرانه ؛ پس اینکه بگین ایرانیا فلانن و یا جزو بدی های ایران حسابش کنی بی انصافیه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو چرا تعلیق شدی؟ 😥من دوستام که استرالیان میگن خیلی ایرانی ها رو دوس دارن حتی بعضی رکروترا به دوستا ...

قربونت چی بگم والا.... یکبار نوشتم واستون ولی کاربریم تو حالت بزودی منتشر میشود مونده هنوز، کامنت نیومد

به خاطر تاپیک جنگ و سیاسی که کامنت گذاشتم یک ماه تعلیق شدم

اره برادرهمسر منم استرالیاست خیلی راضیه

یکی دو سال اخیر تحت تاثیر جوی که تو مجازی ایجاد شده با مهاجرا بد برخورد میشه وگرنه قبلش مردم با اونا ...

طبق چیزهای یک من شنیدم ابن قضیه تو کشورهای دیگه هم هست اما تو ایران بیشتره

به طور‌کلی سطح فرهنگ و سعور هر جانعه با ثروتس رابطه مستقیم داره!!

ایران هم در رده جهانی یک کشور‌ متوسط است!

قربونت چی بگم والا.... یکبار نوشتم واستون ولی کاربریم تو حالت بزودی منتشر میشود مونده هنوز، کامنت نی ...

آها پس بخاطر اون

خوبه که باز تونستی عضو شی

قربونت انشالله همیشه خوش باشی 💙

عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠