2777
2789
اتفافا اصلا اینطور نیست داداش و خواهرام ایران نیستند خدا شاهده اون عزت احترامی اونجا دارن ایران نیست

کدوم کشورن؟ من که بی احترامی خیلی دیدم احترام اژ بس احترامی بیشتره ولی آدم نفهم هم خیلی هست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاری به مسائل سیاسی و اقتصادی ندارمولی تکه ای از وجودمون همیشه توی ایران گیر کردهدوری از وطن ‌و خانو ...

بستگی به هر شخص داره

براب‌من سخت نیست

چون هیچ تعلقی ندارم به ایران

تجربه ی خودم و خانواده ب همسرم

چون من طبق تجربه خودم ک ۴ ساله دارم آلمان زندگی‌ میکنم‌ چیزی‌ جز احترام ندیدم... مخصوصا اگر‌ شما‌ متخصص باشی تو زمینه کاری‌ خودت، کمکت میکنن تو جایگاه واقعی‌ خودت قرار بگیری و واقعا تفاوتی قائل نمیشن.... چند سال اونجایید؟ شغلتون چیه؟ 

چون من طبق تجربه خودم ک ۴ ساله دارم آلمان زندگی‌ میکنم‌ چیزی‌ جز احترام ندیدم... مخصوصا اگر‌ شما‌ مت ...

من مدلم حدودا ۵ ۶ ماه میشه که اومدم 

جاریم روانپزشک هست اونم میگفت رفتار خوبی باهام ندارن یا مادر شوهرم میگفت سوئد که بودم یه طوری با من رفتار میشد که انگار دارم کارگری میکنم براشون نه احترامی نه چیزی