2777
2789
عنوان

کتاب تست زیست

72 بازدید | 10 پست

بچه ها هفته بعدی کنکور یکی از فامیل هامون تموم میشه بعد کتاب تست های زیستش بهم میده

بنظرتون الان کتاب رو فول فول بدون تست بخونم تا یک هفته پیش ببرم بعد تستاش بزنم؟

و اینکه چجوری کتاب خیلی با کیفیت بخونم ؟

کاربری دست چندین نفرههه

کلاس چندمی

مهشیدم🤍 برای خورشید بعد شبهای طولانی... در برهه ای از تاریخ ایستاده ایم که حقیقت، مانند آینه ای رو به قریب ۱۰ میلیارد نفر ایستاده است. اگر کسی رو میبینید که با وجود آشکار شدن حقیقت همچنان حریصانه در تلاش توجیه دروغین باورپذیر است، مطمئن باشید منفعتی در پنهان بودن حقیقت دارد. پس با بحث کردن با جماعتی که نهایت هنرشان تگ کردن نی نی یار و بعد افشای حقیقت استفاده از قوانین محدود کنندست، به شخصیت خودتون توهین نکنید.✋🏻

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به نظر من این یه هفته کتابتو خوب بخون جاهایی که مشکل داری رفع اشکال کن اگه نیازه فیلم ببین

بعد که کتاب رسید دستت تست بزن

اول تست آموزشی میزنی. مثلا ۲۰ تا تست پشت هم میزنی بعد یکی یکی تصحیح‌شون میکنی از روی کتاب هم اونایی که اشتباه زدی رو از روی پاسخنامه کتاب تست نگاه میکنی ببینی نکته‌ش چی بوده و یادداشت میکنی

بعد که روی اون مبحث مسلط شدی نوبت اینه تست زمان‌دار بزنی. حالا ۲۰ تا تست مشخص میکنی توی ۲۰ دقیقه انجام بدی

مهشیدم🤍 برای خورشید بعد شبهای طولانی... در برهه ای از تاریخ ایستاده ایم که حقیقت، مانند آینه ای رو به قریب ۱۰ میلیارد نفر ایستاده است. اگر کسی رو میبینید که با وجود آشکار شدن حقیقت همچنان حریصانه در تلاش توجیه دروغین باورپذیر است، مطمئن باشید منفعتی در پنهان بودن حقیقت دارد. پس با بحث کردن با جماعتی که نهایت هنرشان تگ کردن نی نی یار و بعد افشای حقیقت استفاده از قوانین محدود کنندست، به شخصیت خودتون توهین نکنید.✋🏻

برای زیست ببین کتاب درسی رو فول باشه هر سه پایه کتابو انقدر بخون تا حفظ بشی شکلا متن همه چی و واسش خوب هم تست بزن

خدایا قبولیمو از خودت میخوام🦋🌱✨🌈بالاخره یه روزی می‌رسه که من دونه دونه هدفهامو تیک می‌زنم💕🌝🌚

ورودی دوازدهم

کتاب تستش چیه؟

اگه جامع باشه بهتره

ترجیحا پینوکیو خیلی‌سبز باشه و بعد ای کیو جامع

ممنونم قشنگا

چون کتاب تست ندارم تا کنکور فعلا گفتم کتاب خیلی خوب بخونم که هم بفهمم هم کامل حفظ بشم

بعد تست های این قسمت هارو بزنم

کاربری دست چندین نفرههه

کتاب تستش چیه؟اگه جامع باشه بهترهترجیحا پینوکیو خیلی‌سبز باشه و بعد ای کیو جامع

آره اینارو هم داره خیلی سبز ام داره

اگر با خیلی سبز شروع کنم بهتر نیست؟

کاربری دست چندین نفرههه

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 4 ساعت پیش
2791