2777
2789
عنوان

طلسم و جادو

78 بازدید | 9 پست

سلام وقت به خیر ، ما متوجه شدیم برای پدر و مادرم حدودا دو سه روزه طلسم زدن اگه هر روز تا روز 31 مرداد شهادت حضرت محمد روزانه زیارت عاشورا/ یاسین / حدیث کسا / دعای توسل / دعای نادعلی / دعای معراج/ 100 صلوات / 100 توحید / 100 بسم الله/ 50 حمد / 3 ایت الکرسی/ 3 چهار قل / 3 سوره قدر / 15 ایه 15 ایه سوره بقره بخونیم و در کنارش نماز یومیه و نماز غفیله و نماز حاجت خوانده شود و هفته ای یکی دوبار این کار ها در مزار شهدا انجام شود ، در باطل شدن سحر ها و طلسم ها اثر دارد ؟

تا۴۵روز صوت سوره بقره پخش کنید درکنارشم چهار قل و‌ایت الکرسی خیلی بخونه و صدقه هم بده 

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
تا۴۵روز صوت سوره بقره پخش کنید درکنارشم چهار قل و‌ایت الکرسی خیلی بخونه و صدقه هم بده

عزیزم من از وقتی سوره بقره پخش کردم از روز اول مریض شدم

سر درد عجیبی دارم همش

بنظرتون طلسم شده بودم که  برای رفعش اینجوری جسمی مریض شدم 

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من از وقتی سوره بقره پخش کردم از روز اول مریض شدمسر درد عجیبی دارم همشبنظرتون طلسم شده بودم که ...

بله گلم اینا علایمشه اونقدر بزار تا کلا خوب شی  من بعد دوسال که دارم میزارم علایمام خیلی کمتر شده 

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
بقیه اون دعاها که گفتم اثر نداره؟

یس و تکویر و معراج و چهار قل و ایت الکرسی اینا جزو واجباته بقیشو من انجام ندادم جلم نشنیدم واسه سحر و جادو

ممنونم

خواعش