2789
عنوان

نظر بدین

65 بازدید | 11 پست

سلام خوبین بچه ها من ی موضوعی چند روزه بهش فکرکردم اما نتیجه نگرفتم شما بگین لطفا صادقانه بگین بنظرتون دوستی ساده و اجتماعی  با پسر مجازی بده و نشون دهنده خراب بودن ادمه؟

خیلی از اطرافیانم میگن تو خرابی اینطوری اما من بچه که بودم تا کلاس شیشم کلن با پسرا بازی میکردم اونارو اصلا به چشم اینکه ی روزی بخوام رل بزنم باهاشون یا بخوام مخشونو بزنم نداشتم  و فکرمیکنم این باعث شد من بتونم باهاشون راحتر باشم از نظر من اشکالی نداره اما نمیدونم کار درستیه یانه نظر شما چیه؟

خب اینم بگم من ۱۵ سالمه

نه اصلا 

اما با چهارچوب خودش و در جای درست 

جنبه پسر هم باید مثل تو باشه 

در هر صورت سنت الان مناسب نیست برای داشتن دوست مجازی پسر 

بذار به ۱۸ برسی و بعد تصمیم بگیر عزیزم 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه اصلا اما با چهارچوب خودش و در جای درست جنبه پسر هم باید مثل تو باشه در هر صورت سنت الان مناسب نیس ...

درسته ماهم دقیقا همینیم و اصلا جز روزمرگی هامون حرف نمیزنیم 

میدونم اما چون من همیشه تنها بودم و هیچ دوستی نداشتم اینکارو کردم ولی این بنظرتون طبیعیه که من با پسرا بهتر میتونم ارتباط بگیرم تا دخترا؟

آخه دوستی ساده از نظر من نمیشه آخرش تو نخای هم بازم پسره ی فکر دیگه میکنه

اهوم میدونم ولی چیزی داریم بنام کنار گذاشتن وقتی اون چارچوبو رعایت نکرد راحت میتونم بلاک کنم ولی تاالان که خداروشکر همچین اتفاقی نیوفتاده

درسته ماهم دقیقا همینیم و اصلا جز روزمرگی هامون حرف نمیزنیم میدونم اما چون من همیشه تنها بودم و هیچ ...

خیلی طبیعیه که بتونی راحتتر با پسرا ارتباط بگیری چون بیشتر اوقات نه همیشه دوستی دختر و دختر باهم از سر حسودی بهم میخوره

درسته ماهم دقیقا همینیم و اصلا جز روزمرگی هامون حرف نمیزنیم میدونم اما چون من همیشه تنها بودم و هیچ ...

شاید 

زمان همه چیز رو مشخص میکنه 

از ۱۵ تا ۱۷ خیلی چیزا تغییر میکنه 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

خیلی طبیعیه که بتونی راحتتر با پسرا ارتباط بگیری چون بیشتر اوقات نه همیشه دوستی دختر و دختر باهم از ...

اره و منم جز این موضوعات کمی به خودم حق میدم چون از بچگی تاحالا انگار با پسرا بزرگ شدم