سلام خوبین بچه ها من ی موضوعی چند روزه بهش فکرکردم اما نتیجه نگرفتم شما بگین لطفا صادقانه بگین بنظرتون دوستی ساده و اجتماعی با پسر مجازی بده و نشون دهنده خراب بودن ادمه؟
خیلی از اطرافیانم میگن تو خرابی اینطوری اما من بچه که بودم تا کلاس شیشم کلن با پسرا بازی میکردم اونارو اصلا به چشم اینکه ی روزی بخوام رل بزنم باهاشون یا بخوام مخشونو بزنم نداشتم و فکرمیکنم این باعث شد من بتونم باهاشون راحتر باشم از نظر من اشکالی نداره اما نمیدونم کار درستیه یانه نظر شما چیه؟
در هر صورت سنت الان مناسب نیست برای داشتن دوست مجازی پسر
بذار به ۱۸ برسی و بعد تصمیم بگیر عزیزم
چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
درسته ماهم دقیقا همینیم و اصلا جز روزمرگی هامون حرف نمیزنیم میدونم اما چون من همیشه تنها بودم و هیچ ...
شاید
زمان همه چیز رو مشخص میکنه
از ۱۵ تا ۱۷ خیلی چیزا تغییر میکنه
چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...