2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند روزه خونه یکی مهمونم دیروز غذا نپخته و بی مزه بهم دادن بنظرتون خودم یکمی غذا بلدم بشینم بدرستم؟یا زشته آخه فقط توی چاشنی مشکل داره غذاهام

یه دختر مهربون  اللهم اجعلنی من التوابین و اللهم اجعلنی من المتطهرین

جوجه

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| 

چند روزه خونه یکی مهمونم دیروز غذا نپخته و بی مزه بهم دادن بنظرتون خودم یکمی غذا بلدم بشینم بدرستم؟ی ...

بنظرم زشته توهین تلقی میشه

ولی میتونی با یه لفظ مهربون بگی

مثلا میشه من امروز اشپزی کنم شما خیلی خسته شدی یکم استراحت کنین زشته من همش بشینم

درد درسشو بهت بده از زندگیت میره،، دنیا و ادم هاش وسیله رشد تو هستن😊🥲🥲

بنظرم زشته توهین تلقی میشهولی میتونی با یه لفظ مهربون بگیمثلا میشه من امروز اشپزی کنم شما خیلی خسته ...

🙂💔چی بگم بخدا من خودم معده م حساسه غذا نپخته بخورم بدتره طرف پیرزن و پیرمردن خوشحال هم میشن بنظرم کمکشون کنم حالا توی غذا درست کردن یکمی بهشون کمک میکنم 

یه دختر مهربون  اللهم اجعلنی من التوابین و اللهم اجعلنی من المتطهرین